Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Farsta

Vi har bred erfarenhet av att anordna begravningsceremonier inom Svenska Kyrkan och andra religiösa trosinriktningar. Vi kan också hjälpa till med stöd av utformning av gravstenar och ordna med textkompletteringar av befintliga gravstenar. Naturligtvis hjälper vi också till med utlandstransporter samt planera begravningar som hålls på en annan ort än i Stockholm.

Behöver du hjälp med familjejuridik?

Vi har ett samarbete med Familjens Jurist som ligger vid Globen. Deras jurister kan hjälpa till med dödsboavvecklingens tre steg bouppteckning, förvaltning och arvskifte. Juristen Christoffer Grönlund finns på plats på vår begravningsbyrå i Farsta en gång i veckan.

Lokala samarbeten och aktiviteter

Vi har lokala samarbeten med Enskede Terassen, Gamla Enskede Catering som ligger i närheten av Skogskyrkogården. Självklart hjälper vi att hitta andra förslag på catering om du så önskar.

Den florist vi har avtal med heter Blomsterkonst som ligger i Trångsund/Skogås, men vi har även kontakt med andra florister runtom i Stockholm. Vi har också kontakt med musiker om det önskas musik vid begravningsceremonin.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Farsta

Tunnelbanans gröna linje 18 stannar i Farsta och många bussar stannar i närheten också. Man kan också buss till både Skogås eller Trångsund som ligger i närheten. Från tunnelbanan och bussarna går man sedan rakt över torget så ligger vår begravningsbyrå två trappor upp i ingången till höger om Nordea.

Kommer man med bil finns det ett stort antal parkeringsplatser runt Farsta Centrum. Närmast oss parkerar man på Karlandaplan under ICA Kvantum.

Vi täcker upp områden runt Farsta såsom Skarpnäck, Enskede, Vantör, Älvsjö, Tyresö, Skogås och Trångsund. Vi gör givetvis också hembesök om du hellre önskar det.

Varmt välkommen att kontakta oss i Farsta!

Lena Gard
Lena Gard
Kontorschef
Janet Borg
Janet Borg
Kundrådgivare/ representant
Hasan Blakaj
Hasan Blakaj
Kundrådgivare / Representant
Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist vid Globen

Besök webbsida