Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Falköping

Falköping är en gammal kulturbygd med många gravplatser från stenåldern. Falköping är också berömt för trandansen vid Hornborgasjön, dit tusentals tranor anländer i mars/april varje år.

Kontoret ligger centralt beläget i Falköpings centrum. Du tar dig till oss med buss (vi finns 50 meter från busshållplatsen), eller med bil. Det finns goda parkeringsmöjligheter intill kontoret.

Våra lokaler är handikappanpassade, ljusa och och trevliga med enskilt kundbesöksrum.

Vi hjälper dig med allt som behöver ordnas när ett dödsfall inträffar, från hämtning och kistläggning, begravningsceremoni, minnesstund och gravsten till den avslutande juridiken. Vi träffar dig gärna i hemmet om det skulle passa dig bättre. Önskas borgerlig begravning har vi egna utbildade officianter.

Här kan du också få hjälp med att lämna en minnesgåva, hämta Vita arkivet eller få hjälp att skapa det online, köpa av gravlyktor, ljus  m.m

För att planera och finansiera den egna begravningen kan du teckna en begravningsförsäkring hos oss och få hjälp med testamente och övrig juridik.

Genom vårt nära samarbete med Familjens Jurist som finns i samma lokaler kan du även få hjälp med t ex äktenskapsförord, samboavtal, bodelning, förvaring av testamente.

Vi gör också besök hos företag, föreningar, organisationer m.m  för att informera om t.ex. regelverk kring begravningar juridik, begravningsförsäkring m.m. Det är helt kostnadsfritt.

Göran Källström
Göran Källström
Kontorschef
Monica Johansson
Monica Johansson
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Falköping

Besök webbsida