Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Falköping

Falköping är en gammal kulturbygd med många gravplatser från stenåldern. Falköping är också berömt för trandansen vid Hornborgasjön, dit tusentals tranor anländer i mars/april varje år.

Vi på Fonus begravningsbyrå i Falköping hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande.

Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidna var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Kontoret ligger centralt beläget i Falköpings centrum. Du tar dig till oss med buss (vi finns 50 meter från busshållplatsen), eller med bil. Det finns goda parkeringsmöjligheter intill kontoret.

Våra lokaler är handikappanpassade, ljusa och trevliga med enskilt kundbesöksrum.

Vi hjälper dig med allt som behöver ordnas när ett dödsfall inträffar, från hämtning och kistläggning, begravningsceremoni, minnesstund och gravsten till den avslutande juridiken. Vi träffar dig gärna i hemmet om det skulle passa dig bättre. Önskas borgerlig begravning har vi egna utbildade officianter.

Här kan du också få hjälp med att lämna en minnesgåva, hämta Vita arkivet eller få hjälp att skapa det online, köpa gravlyktor, ljus m.m

Genom vårt nära samarbete med Familjens Jurist som finns i samma lokaler kan du få hjälp med bouppteckning, testamente, förvaring av testamente, äktenskapsförord, samboavtal, bodelning och övrig juridik.

Vi gör också besök hos företag, föreningar, organisationer m.m för att informera om vårt arbete och regelverk kring detta. Det är helt kostnadsfritt.

Göran Källström
Göran Källström
Kontorschef
Monica Johansson
Monica Johansson
Kundrådgivare/Representant/Borgerlig officiant
Öppettider Måndag - Fredag 09:00 - 17:00 Lördag - Söndag Stängt

Du kan alltid ringa oss dygnet runt. 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Falköping

Besök webbsida