Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Falköping

Vi på Fonus i Falköping hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande.

Klicka här för att kontakta oss
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Dotorpsgatan 6A lgh 2005 52146 Falköping
Trädgårdsgatan 25 521 42 Falköping

Vita Arkivet

Att tänka på sin egen begravning kan kännas konstigt, men det är till stor hjälp för dina anhöriga. Berätta hur du vill ha det i Vita Arkivet. Det kostar ingenting och du kan ändra när du vill.

Till Vita Arkivet

Vi som hjälper dig på Fonus Falköping

Monica Johansson
Monica Johansson
Kundrådgivare, Borgerlig officiant och Ceremonivärd
Göran Källström
Göran Källström
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Otto Jonsson
Otto Jonsson
Kontorschef, Kundrådgivare och Ceremonivärd

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

En ceremoni som speglar livet som levts

Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidna var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Vi hjälper dig med allt kring begravningen

Vi kan hjälpa dig med allt som behöver ordnas när ett dödsfall inträffar. Från hämtning och kistläggning, begravningsceremoni, minnesstund och gravsten, till den avslutande juridiken. Vi träffar dig gärna i hemmet om det skulle passa dig bättre. Önskas borgerlig begravning har vi egna utbildade officianter.

Hos oss kan du också få hjälp med att lämna en minnesgåva, hämta Vita Arkivet eller fylla i Vita Arkivet online, köpa gravlyktor, ljus m.m.

Vi kan även göra besök hos företag, föreningar, organisationer, m.m. för att informera om vårt arbete och regelverk kring detta. Det är helt kostnadsfritt.

Hos oss kan du köpa olika dekorationer och tillbehör

Hos Fonus i Falköping kan du även köpa olika dekorationer och tillbehör för att smycka gravplatsen. Vi erbjuder produkter såsom gravljus, gravlyktor, glaslyktor, vaser, planteringslådor och minnesstenar. I vårt sortiment finns även batteridrivna gravljus och gravlyktor samt extrabatterier.

Till dig som planerar begravning kan vi också erbjuda fotoramar och unika minnesprodukter via vår samarbetspartner Evigt Minne. Till anhöriga och gäster finns även svarta och vita begravningsslipsar och begravningsblommor till försäljning.

Alla våra produkter kan du enkelt betala med Swish.

Familjens Jurist hjälper dig med juridiken

Genom vårt nära samarbete med Familjens Jurist, som finns i samma lokaler som oss, kan du få hjälp med bouppteckning, testamente, förvaring av testamente, äktenskapsförord, samboavtal, bodelning och övrig familjejuridik.

Hitta till Fonus begravningsbyrå i Falköping

Vår begravningsbyrå ligger centralt beläget i Falköpings centrum. Du tar dig till oss med buss (vi finns 50 meter från busshållplatsen) eller med bil. Det finns goda parkeringsmöjligheter intill kontoret.

Våra lokaler är handikappanpassade, ljusa och trevliga med enskilt kundbesöksrum.

Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Falköping

Besök webbsida