Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Enskede

Här möter du Lena Gard, Andreas Nilsson, Gunilla Larsson, Sven Ek och Cecilia Åberg. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning. Vi lägger stor vikt vid att lyssna in dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem de avlidna var för att kunna skapa en personlig begravning.

Kontakta oss
Måndag - Fredag 09:00-16:00

Vi kan vara ute på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Pergolavägen 16 122 33 Enskede

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi som hjälper dig på Fonus i Enskede

Gunilla Larsson
Gunilla Larsson
Kundrådgivare
Lena Gard
Lena Gard
Kundområdeschef
Sven Ek
Sven Ek
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Cecilia Åberg
Cecilia Åberg
Kundrådgivare och Ceremonivärd

Lokala samarbeten i Enskede

Vi samarbetar och har avtal med lokala cateringfirmor och restauranger som Enskede-Terrassen, Gamla Enskede Catering och Enskede Värdshus.

Vi har samarbete med florister i söderort som heter Blommor 4u, som ligger i Bagarmossen, och Blomsterkonst i Trångsund/Skogås. Men beroende på var begravningen ska äga rum anlitar vi även andra florister som vi har avtal med. Om det finns önskemål om solister till begravningsceremonin så hjälper vi gärna till och bokar in det.

Behöver du juridisk rådgivning?

Vi har ett samarbete med Familjens Jurist, som ger råd och stöd inom privat- och familjejuridik. Juristen Alexandra Eggeborn är på plats på vår begravningsbyrå i Enskede en gång i veckan. Alexandra kan hjälpa till med bouppteckning, arvskifte eller andra juridiska frågor.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Enskede

Fonus begravningsbyrå i Enskede  ligger alldeles nära Skogskyrkogårdens tunnelbanestation på gröna linjen. Buss 161 har även en hållplats vid Sockenvägen. Det finns även goda parkeringsmöjligheter utanför vår entré.

Du är varmt välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretessvillkor gäller.

Måndag - Fredag 09:00-16:00

Vi kan vara ute på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Enskede

Besök webbsida