Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Enskede

Här möter du Lena Gard, Gunilla Larsson, Sven Ek och Johanna Waksam. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning. Vi lägger stor vikt vid att lyssna in dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem de avlidna var för att kunna skapa en personlig begravning.

Klicka här för att kontakta oss
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Pergolavägen 16 122 33 Enskede

Vita Arkivet

Att tänka på sin egen begravning kan kännas konstigt, men det är till stor hjälp för dina anhöriga. Berätta hur du vill ha det i Vita Arkivet. Det kostar ingenting och du kan ändra när du vill.

Till Vita Arkivet

Vi som hjälper dig på Fonus i Enskede

Gunilla Larsson
Gunilla Larsson
Kundrådgivare
Sven Ek
Sven Ek
Kundrådgivare, Borgerlig officiant och Ceremonivärd
Johanna Waksam
Johanna Waksam
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Lena Gard
Lena Gard
Kundområdeschef
Anna Drangel
Anna Drangel
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Pratar även Engelska

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Lokala samarbeten i Enskede

Vi samarbetar och har avtal med lokala cateringfirmor och restauranger som Enskede-Terrassen, Gamla Enskede Catering och Enskede Värdshus.

Vi har samarbete med florister i söderort som heter Blommor 4u, som ligger i Bagarmossen, och Blomsterkonst i Trångsund/Skogås. Men beroende på var begravningen ska äga rum anlitar vi även andra florister som vi har avtal med. Om det finns önskemål om solister till begravningsceremonin så hjälper vi gärna till och bokar in det.

Behöver du juridisk rådgivning?

Vi har ett samarbete med Familjens Jurist, som ger råd och stöd inom privat- och familjejuridik. Juristen Alexandra Eggeborn är på plats på vår begravningsbyrå i Enskede en gång i veckan. Alexandra kan hjälpa till med bouppteckning, arvskifte eller andra juridiska frågor.

Hos oss kan du köpa olika dekorationer och tillbehör

Hos Fonus i Enskede kan du köpa olika dekorationer och tillbehör för att smycka gravplatsen. Vi erbjuder produkter såsom gravljus, gravlyktor, glaslyktor, vaser, planteringslådor och minnesstenar. I vårt sortiment finns även batteridrivna gravljus och gravlyktor samt extrabatterier.

Till dig som planerar begravning kan vi också erbjuda fotoramar. Till anhöriga och gäster finns även svarta och vita begravningsslipsar och begravningsblommor till försäljning.

Alla våra produkter kan du enkelt betala med Swish.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Enskede

Fonus begravningsbyrå i Enskede  ligger alldeles nära Skogskyrkogårdens tunnelbanestation på gröna linjen. Buss 161 har även en hållplats vid Sockenvägen. Det finns även goda parkeringsmöjligheter utanför vår entré.

Du är varmt välkommen att kontakta oss!

Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Enskede

Besök webbsida