Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Enskede

Här möter du Lena Larsson, Lena Gard, Andreas Nilsson och Gunilla Larsson. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning.

Vi lägger stor vikt vid att lyssna in dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem de avlidna var för att kunna skapa en personlig begravning.

Lokala samarbeten i Enskede

Vi samarbetar och har avtal med lokala cateringfirmor och restauranger som Enskede-Terrassen, Gamla Enskede Catering och Enskede Värdshus.

Vi har samarbete med florister i söderort som heter Blommor 4u, som ligger i Bagarmossen, och Blomsterkonst i Trångsund/Skogås. Men beroende på var begravningen ska äga rum anlitar vi även andra florister som vi har avtal med. Om det finns önskemål om solister till begravningsceremonin så hjälper vi gärna till och bokar in det.

Behöver du juridisk rådgivning?

Vi har ett samarbete med Familjens Jurist, som ger råd och stöd inom privat- och familjejuridik. Juristen Alexandra Eggeborn är på plats på vår begravningsbyrå i Enskede en gång i veckan. Alexandra kan hjälpa till med bouppteckning, arvskifte eller andra juridiska frågor.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Enskede

Fonus begravningsbyrå i Enskede  ligger alldeles nära Skogskyrkogårdens tunnelbanestation på gröna linjen. Buss 161 har även en hållplats vid Sockenvägen. Det finns även goda parkeringsmöjligheter utanför vår entré.

Du är varmt välkommen att kontakta oss!

Lena Gard
Lena Gard
Kontorschef
Gunilla Larsson
Gunilla Larsson
Kundrådgivare
Lena Larsson
Lena Larsson
Kundrådgivare
Andreas Nilsson
Andreas Nilsson
Kundrådgivare/representant
Öppettider Måndag - Fredag 09:00-17:00 Lördag - Söndag Stängt

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Enskede

Besök webbsida