Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Enköping

Hos Fonus begravningsbyrå i Enköping möter du Richard Ekstrand och Mikael Kvernplassen. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande.

Richard har arbetat tolv år inom Fonus, Mikael tre år. Vi tycker båda att det är tillfredsställande att hjälpa familjer som kommer in till oss. Richard har en bred och gedigen kunskap inom gravsten och Mikael sjunger ofta på begravningar.

Lokala samarbeten i Enköping

Vi samarbetar med alla florister i Enköping, beroende på kundens önskemål kan vi välja olika florister. När det gäller mat och dryck till minnesstunder har vi bra samarbeten med flera kaféer och cateringfirmor.

Borgerlig begravning

I Enköpings kommun erbjuds kostnadsfritt officiant från kommunen som förrättare vid borgerlig begravning. Önskar familjen officiant som inte är politiskt aktiv har vi förslag på officianter som även sjunger och spelar olika instrument.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett tätt samarbete med Familjens Jurist i Enköping. Efter önskemål kommer jurister till oss i Enköping och förrättar bouppteckning, arvskifte eller andra juridiska tjänster.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Enköping

Fonus begravningsbyrå i Enköping finns på Källgatan 17, mitt i centrala Enköping. Gratis parkering finns inom gångavstånd. Busshållplats för såväl lokala som regionala bussar finns också en kort promenad bort.

Varmt välkommen till Fonus i Enköping!

Cecilia Strandrot
Cecilia Strandrot
Kundrådgivare/Representant

Finska
Richard Ekstrand
Richard Ekstrand
Kontorschef
Mikael Kvernplassen
Mikael Kvernplassen
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.