Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Enköping

Hos Fonus begravningsbyrå i Enköping möter du Richard Ekstrand, Cecilia Strandrot och Åsa Gårdh. Vi har lång erfarenhet inom begravningsverksamheten och stor lokal kännedom om Enköping med omnejd. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande. Vi är lyhörda och vill tillgodose dina önskemål och förväntningar.

Kontakta oss
Måndag - Fredag 09:00-16:00

Vi kan vara ute på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Källgatan 17 745 31 Enköping

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi som hjälper dig på Fonus i Enköping

Richard Ekstrand
Richard Ekstrand
Kundområdeschef
Cecilia Strandrot
Cecilia Strandrot
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Pratar även finska
Åsa Gårdh
Åsa Gårdh
Kundrådgivare

Lokala samarbeten i Enköping

Era önskemål styr vilka leverantörer vi använder. Vi samarbetar med alla florister i Enköping, vi har goda kontakter med flertalet cateringfirmor och caféer för att kunna anordna en minnesstund som tillgodoser sällskapens behov, oavsett storlek. Vi ha även många kontakter inom sång och musik och kan boka er en solist.

Borgerlig begravning

I Enköpings kommun erbjuds kostnadsfritt officiant från kommunen som förrättare vid borgerlig begravning. Önskar familjen officiant som inte är politiskt aktiv har vi förslag på officianter som även sjunger och spelar olika instrument.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett tätt samarbete med Familjens Jurist. Efter önskemål kommer jurister till oss i Enköping och förrättar bouppteckning, arvskifte eller andra juridiska tjänster.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Enköping

Fonus begravningsbyrå i Enköping finns på Källgatan 17, mitt i centrala Enköping. Gratis parkering finns inom gångavstånd. Busshållplats för såväl lokala som regionala bussar finns också en kort promenad bort.

Varmt välkommen till Fonus i Enköping!

Kontakta oss

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Måndag - Fredag 09:00-16:00

Vi kan vara ute på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Enköping

Besök webbsida