Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Enköping

Varmt Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Enköping, Parkernas Stad. Vårt besökskontor finns på Källgatan 17 i centrala Enköping, med parkeringsmöjligheter i närheten. Vi är två certifierade begravningsentreprenörer som arbetar på kontoret.

Vi tar emot er i en vilsam miljö där vi med kunskap, inlevelse och engagemang kan hjälpa er med allt som rör en begravning. Från att hjälpa er att fylla i Vita Arkivet, där ni planerar för er egen begravning för att ge vägledning till era anhöriga, till att planera för någon annans begravning. Vi ger råd och vägledning för att begravningen ska bli som ni önskar, det spelar ingen roll vilken religion eller samfund ni eller den avlidne tillhör. För att ni ska få bästa hjälp och service, så är det bra om ni bokar en tid. Ni bestämmer själv om ni vill träffa oss på Källgatan 17 eller om det skulle kännas bättre för er gör vi naturligtvis hembesök.

Vi hjälper er också att beställa ny gravsten och textkomplettera befintlig gravsten. Vi säljer gravljus, lyktor, gravstensrengöring och annat som kan behövas vid samband med begravning och förmedlar minnesgåvor. Behöver du hjälp med bouppteckning, bodelning, arvskifte eller förvaltning av dödsbo, så kan vi hjälpa er genom att förmedla ärendet till familjens jurist som vi samarbetar med.

Cecilia Strandrot
Cecilia Strandrot
Kundrådgivare/Representant

Finska
Richard Ekstrand
Richard Ekstrand
Kontorschef
Mikael Kvernplassen
Mikael Kvernplassen
Kundrådgivare/Representant