Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Enköping

Hos Fonus begravningsbyrå i Enköping möter du Richard Ekstrand och Cecilia Strandrot. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande.

Richard och Cecilia har arbetat många år inom Fonus. De tycker båda att det är tillfredsställande att hjälpa familjer som kommer in till oss. Richard och Cecilia har en bred och gedigen kunskap inom hela begravningsverksamheten.

Lokala samarbeten i Enköping

Vi samarbetar med alla florister i Enköping, beroende på kundens önskemål kan vi välja olika florister. När det gäller mat och dryck till minnesstunder har vi bra samarbeten med flera kaféer och cateringfirmor.

Borgerlig begravning

I Enköpings kommun erbjuds kostnadsfritt officiant från kommunen som förrättare vid borgerlig begravning. Önskar familjen officiant som inte är politiskt aktiv har vi förslag på officianter som även sjunger och spelar olika instrument.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett tätt samarbete med Familjens Jurist i Enköping. Efter önskemål kommer jurister till oss i Enköping och förrättar bouppteckning, arvskifte eller andra juridiska tjänster.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Enköping

Fonus begravningsbyrå i Enköping finns på Källgatan 17, mitt i centrala Enköping. Gratis parkering finns inom gångavstånd. Busshållplats för såväl lokala som regionala bussar finns också en kort promenad bort.

Varmt välkommen till Fonus i Enköping!

Richard Ekstrand
Richard Ekstrand
Kontorschef
Cecilia Strandrot
Cecilia Strandrot
Kundrådgivare/Representant

Finska
Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Enköping

Besök webbsida