Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Enköping

Hos Fonus begravningsbyrå i Enköping möter du Richard Ekstrand, Cecilia Strandrot och Åsa Gårdh. Vi har båda lång erfarenhet inom begravningsverksamheten och stor lokal kännedom om Enköping med omnejd. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande.

Richard och Cecilia har arbetat många år inom Fonus. Vi tycker båda att det är tillfredsställande att hjälpa de familjer som kommer in till oss. Vi är lyhörda och vill tillgodose anhörigas önskemål och förväntningar.

Lokala samarbeten i Enköping

Era önskemål styr vilka leverantörer vi använder. Vi samarbetar med alla florister i Enköping, vi har goda kontakter med flertalet cateringfirmor och caféer för att kunna anordna en minnesstund som tillgodoser sällskapens behov, oavsett storlek. Vi ha även många kontakter inom sång och musik och kan boka er en solist.

Miljöansvar

Vi på Fonus Enköping värnar om miljön. Våra transporter sker uteslutande med HVO100, ett förnybart och helt fossilfritt diesel. Vi erbjuder även kistor och urnor med låg klimatpåverkan och vårt tryckeri är Svanenmärkt. Vi erbjuder även gravstenar med låg miljöpåverkan.

Borgerlig begravning

I Enköpings kommun erbjuds kostnadsfritt officiant från kommunen som förrättare vid borgerlig begravning. Önskar familjen officiant som inte är politiskt aktiv har vi förslag på officianter som även sjunger och spelar olika instrument.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett tätt samarbete med Familjens Jurist. Efter önskemål kommer jurister till oss i Enköping och förrättar bouppteckning, arvskifte eller andra juridiska tjänster.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Enköping

Fonus begravningsbyrå i Enköping finns på Källgatan 17, mitt i centrala Enköping. Gratis parkering finns inom gångavstånd. Busshållplats för såväl lokala som regionala bussar finns också en kort promenad bort.

Varmt välkommen till Fonus i Enköping!

Richard Ekstrand
Richard Ekstrand
Kontorschef
Cecilia Strandrot
Cecilia Strandrot
Kundrådgivare/Representant
Finska
Åsa Gårdh
Åsa Gårdh
Kundrådgivare
Öppettider Måndag - Fredag 09:00-17:00 Lördag - Söndag Stängt

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Enköping

Besök webbsida