Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Eksjö

När någon dör stannar tiden för en stund och man står inför val och frågor man kanske aldrig tidigare funderat över. Då är det särskilt viktigt att få hjälp och stöd med alla beslut som ska fattas.

Kontakta oss

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Södra Storgatan 13 575 31 Eksjö

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Fonus begravningsbyrå i Eksjö hjälper dig

Vi på Fonus begravningsbyrå i Eksjö ser det som ett stort förtroende att få hjälpa och vägleda till ett personligt och minnesvärt avsked. Att vara med hela vägen och skapa trygghet i en situation där stöd och hjälp behövs som mest.

Utifrån de önskemål som finns erbjuder vi en mångfald av olika möjligheter och inspirationer för att göra det sista farvälet till en stilfull och vacker högtidsstund; oavsett om det gäller en begravning i svenska kyrkan, en borgerlig ceremoni, eller begravning i annat samfund.

Tillsammans sitter vi ner i lugn och ro på kontoret och planerar begravningens alla olika moment. Vi träffar dig även hemma om det skulle passa bättre för dig.

Behöver du juridisk rådigvning?

Önskar du hjälp med juridiska frågor förmedlar vi gärna kontakt till Familjens Jurist i Eksjö vi samarbetar med. Här får du professionell hjälp med allt som rör bouppteckning, arvskifte, testamente, etc.

Gravsten och annat

Förutom det som rör själva begravningsceremonin hjälper vi gärna till med gravsten, försäkringsutredning samt blomster- och gåvoförmedling till begravningar i hela landet.

På kontoret finns även möjlighet att köpa ljus och lyktor samt olika tillbehör till graven. Du kan också hämta Vita Arkivet och får hjälp med att fylla i det.

Boka tid hos oss

Har du frågor och funderingar eller vill du boka tid för ett personligt samtal är du välkommen att ringa eller besöka oss på kontoret.

Varmt Välkommen!

Kontakta oss

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretessvillkor gäller.

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Eksjö.

Besök webbsida