Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Eksjö

När någon dör stannar tiden för en stund och man står inför val och frågor man kanske aldrig tidigare funderat över. 
Då är det särskilt viktigt att få hjälp och stöd med alla beslut som ska fattas.

Jag som jobbar på Fonus i Eksjö heter Romy Ehnert och jag ser det som ett stort förtroende att få hjälpa och vägleda till ett personligt och minnesvärt avsked. Att vara med hela vägen och skapa trygghet i en situation där stöd och hjälp behövs som mest.

Utifrån de önskemål som finns erbjuder vi en mångfald av olika möjligheter och inspirationer för att göra det sista farvälet till en stilfull och vacker högtidsstund; oavsett om det gäller en begravning i svenska kyrkan, en borgerlig ceremoni, eller begravning i annat samfund.

Tillsammans sitter vi ner i lugn och ro på kontoret och planerar begravningens alla olika moment. Vi träffar dig även hemma om det skulle passa bättre för dig.

Önskar du hjälp med juridiska frågor förmedlar vi gärna kontakt till juristbyrån vi samarbetar med. Här får du professionell hjälp med allt som rör bouppteckning, arvskifte, testamente, etc.

Förutom det som rör själva begravningsceremonin hjälper vi gärna till med gravsten, försäkringsutredning, begravningsförsäkring samt blomster- och gåvoförmedling till begravningar i hela landet.

På kontoret finns även möjlighet att köpa ljus och lyktor samt olika tillbehör till graven. Du kan också hämta Vita Arkivet och får hjälp med att fylla i det.

Här på hemsidan hittar du även begravningsplaneraren som kan vara en hjälp för dig om du vill förbereda dig inför ditt besök hos oss.

Har du frågor och funderingar eller vill du boka tid för ett personligt samtal är du välkommen att ringa eller besöka oss på kontoret.

Varmt Välkommen!

Romy Ehnert

Gunnar Gärdeborg
Gunnar Gärdeborg
Kontorschef
Marie Wenehult
Marie Wenehult
Kundrådgivare/Representant
Romy Ehnert
Romy Ehnert
Kundrådgivare / Representant

Tyska
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.