Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Edsbyn

Vi på Fonus begravningsbyrå i Edsbyn arbetar med erfarenhet, omsorg och lyhördhet som ledord. För oss är varje möte unikt och varje avsked personligt. Vi hjälper dig med allt från begravning, minnesstund och gravsten till bouppteckning och arvskifte. Som Sveriges mest anlitade begravningsbyrå är vi vana att utföra alla typer av begravningstjänster.

Klicka här för att boka ett möte
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Hembygdsgatan 5C 828 32 Edsbyn

Välkommen till oss för att hämta ett gratis gravljus

Vi som hjälper dig på Fonus i Edsbyn

Christina Nybacke
Christina Nybacke
Kundrådgivare
Linus Waltersson
Linus Waltersson
Ceremonivärd

Håll dina minnen levande med Minneshjälpen

Vi bär alltid med oss dem vi älskar i våra minnen. Minneshjälpen är ett verktyg som kan hindra dessa minnen från att blekna. 

Testa Minneshjälpen

Lokala samarbeten i Edsbyn 

Fonus begravningsbyrå i Edsbyn har ett lokalt kontaktnätverk som hjälper dig med dina önskemål kring begravning och minnesstund. Vi har ett nära samarbete med lokala blomsterhandlare, matleverantörer och musiker i Ovanåker. 

Fonus har byråer över hela Sverige och kan hjälpa dig var du än bor i landet. Det innebär att vi kan träffas på vårt lokala kontor i Edsbyn för att hjälpa dig att planera en begravning på annan ort. Vi har även en transportavdelning som kan hjälpa till med utlandsärenden.

Fyll i Vita Arkivet 

Vita Arkivet är en betydelsefull hjälp för dina anhöriga, och en möjlighet för dig att uttrycka dina tankar och önskemål inför livets slut. Vita Arkivet kan du enkelt fylla i digitalt på vitaarkivet.se. Om du hellre önskar fylla i ett pappersexemplar är du välkommen in till oss så hjälper vi dig, eller så skickar vi hem det åt dig.

Samarbete med Familjens Jurist

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Gävle. De har mångårig erfarenhet och kan exempelvis hjälpa dig att skriva ett testamente, göra bouppteckning och arvskifte. Familjens Jurist erbjuder också andra familjejuridiska tjänster såsom äktenskapsförord och framtidsfullmakt.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Edsbyn

Vår begravningsbyrå ligger på Hembygdsgatan 5c nära Centrumhuset i Edsbyn. Vi gör hembesök i hela Ovanåker om ni önskar det.

Varmt välkommen till Fonus i Edsbyn!

Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Gävle.

Besök webbsida