Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Edsbyn

Vi på Fonus begravningsbyrå i Edsbyn arbetar med erfarenhet, omsorg och lyhördhet som ledord. För oss är varje möte unikt och varje avsked personligt. Vi hjälper dig med allt från begravning, minnesstund och gravsten till bouppteckning och arvskifte. Som Sveriges mest anlitade begravningsbyrå är vi vana att utföra alla typer av begravningstjänster.

Kontakta oss

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Hembygdsgatan 5C 828 32 Edsbyn

Vill du ha hjälp att tända ett ljus?

Om du själv inte kan besöka graven under allhelgonahelgen hjälper vi dig gärna att tända ett ljus.

Beställ en ljuständning

Vi som hjälper dig på Fonus i Edsbyn

Christina Nybacke
Christina Nybacke
Kundrådgivare
Linus Waltersson
Linus Waltersson
Ceremonivärd

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Lokala samarbeten i Edsbyn 

Fonus begravningsbyrå i Edsbyn har ett lokalt kontaktnätverk som hjälper dig med dina önskemål kring begravning och minnesstund. Vi har ett nära samarbete med lokala blomsterhandlare, matleverantörer och musiker i Ovanåker. 

Fonus har byråer över hela Sverige och kan hjälpa dig var du än bor i landet. Det innebär att vi kan träffas på vårt lokala kontor i Edsbyn för att hjälpa dig att planera en begravning på annan ort. Vi har även en transportavdelning som kan hjälpa till med utlandsärenden.

Fyll i Vita Arkivet 

Vita Arkivet är en betydelsefull hjälp för dina anhöriga, och en möjlighet för dig att uttrycka dina tankar och önskemål inför livets slut. Vita Arkivet kan du enkelt fylla i digitalt på vitaarkivet.se. Om du hellre önskar fylla i ett pappersexemplar är du välkommen in till oss så hjälper vi dig, eller så skickar vi hem det åt dig.

Samarbete med Familjens Jurist

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Gävle. De har mångårig erfarenhet och kan exempelvis hjälpa dig att skriva ett testamente, göra bouppteckning och arvskifte. Familjens Jurist erbjuder också andra familjejuridiska tjänster såsom äktenskapsförord och framtidsfullmakt.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Edsbyn

Vår begravningsbyrå ligger på Hembygdsgatan 5c nära Centrumhuset i Edsbyn. Vi gör hembesök i hela Ovanåker om ni önskar det.

Varmt välkommen till Fonus i Edsbyn!

Kontakta oss

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretessvillkor gäller.

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Gävle

Besök webbsida