Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Degerfors

Fonus begravningsbyrå i Degerfors utformar och genomför personliga begravningar som hyllar det liv som levts. Vi kan hjälpa dig med alla delar såsom blommor, minnesstund och juridik.

Klicka här för att kontakta oss
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Medborgargatan 6 693 30 Degerfors

Vita Arkivet

Att tänka på sin egen begravning kan kännas konstigt, men det är till stor hjälp för dina anhöriga. Berätta hur du vill ha det i Vita Arkivet. Det kostar ingenting och du kan ändra när du vill.

Till Vita Arkivet

Vi som hjälper dig på Fonus i Degerfors

Birgitta Höijer
Birgitta Höijer
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Annika Tolonen
Annika Tolonen
Kontorschef

Annika Tolonen tycker att kundkontakt och kundmöten är något av det roligaste och mest givande i sitt arbete. Föreläsningar och informationsträffar där man träffar såväl nya som gamla är något av de roligaste mötena.

Pratar även engelska

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Ett personligt avsked

Fonus i Degerfors kan hjälpa till att ordna både borgerliga och kyrkliga begravningar, oavsett vilken religion eller samfund du eller den avlidna tillhör. I lugn och ro går vi igenom era önskemål och tillsammans utformar vi ett personligt avsked. Vi har ett nätverk av lokala samarbetspartners som kan hjälpa till med mat och dryck samt blommor. 

Få hjälp att fylla i Vita Arkivet

Vita Arkivet är en fin möjlighet där du själv kan berätta för dina närmaste om det som är viktigt, så att de en dag slipper undra. Det kan till exempel vara önskemål om din egen begravning eller annat som du vill att de ska veta om när du inte längre finns.

Vi har märkt att många tycker det är skönt att gå igenom de tankar och frågor man har kring sin egen begravning. Därför välkomnar vi alla som önskar hjälp att fylla i Vita Arkivet. Vi försöker också, så ofta vi har möjlighet, bjuda in till kundkvällar i Degerfors där man kan få information och hjälp med vårt Vita Arkiv.

Vi samarbetar med Familjens Jurist

I våra lokaler sitter även Familjens Jurist Degerfors som vi har ett nära och bra samarbete med. De kan bland annat hjälpa till med den efterföljande juridiken såsom bouppteckning och arvskifte, men kan också hjälpa dig med övrig familjejuridik såsom samboavtal, äktenskapsförord och bodelningar. 

Hitta till Fonus i Degerfors

Vår Fonusbyrå i Degerfors ligger på Medborgargatan 6 och hit tar du dig enkelt med bil eller kommunalt. Det finns goda parkeringsmöjligheter utanför lokalen och busshållsplatsen ligger precis utanför oss.

Om du hellre önskar träffa oss i din hemmiljö så kan vi självklart ordna det. Vi gör hembesök i hela östra Värmland.

Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Degerfors.

Besök webbsida