Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Byske

Susanne Jacobsson är Fonus Skellefteås ombud i Byske. Hon hjälper er med allt det praktiska när det gäller begravning och kan även, via vår samarbetspartner Familjens Jurist, hjälpa dig med den efterföljande juridiken. Kontakta oss för att boka en tid för planering av det sista avskedet. Susanne träffar dig gärna i lokalen för Hemmafröjd eller hemma hos dig om du hellre önskar det.

Kontakta oss
Vi gör gärna hembesök alternativt träffas vi hos oss. Ring för att boka ett möte!
Storgatan 9 934 51 Byske

Vita Arkivet

Vad vill du ska hända med ditt husdjur när du inte längre finns? Berätta för dina anhöriga i Vita Arkivet. Det kostar ingenting och du kan ändra när du vill. 

Till Vita Arkivet

Vi som hjälper dig i Byske

Susanne Jacobsson
Susanne Jacobsson
Fonus Skellefteås ombud

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Ombud till Fonus Skellefteå

Fonus i Byske är ett ombud till Fonus begravningsbyrå i Skellefteå. Vårt ombud gör det möjligt för oss att kunna hjälpa personer som bor i Byske med omnejd. 

Boka en tid i Byske

Vårt ombud Susanne träffar dig gärna i lokalen för Hemmafröjd på Storgatan 9 i centrala Byske. Parkering finns i anslutning till butiken. Om du hellre önskar träffas i din hemmiljö går det också att ordna.

Vi gör gärna hembesök alternativt träffas vi hos oss. Ring för att boka ett möte!
Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Skellefteå.

Besök webbsida