Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Bromma

Vi hjälper er gärna med att planera begravningen efter era önskemål. Lyhördhet och empati är viktigt för oss och vi vill medverka till att skapa en fin och minnesvärd ceremoni vid livets slut.

Kontakta oss
Måndag - Fredag 09:00-16:00

Vi kan vara ute på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Brommaplan 420 168 76 Bromma

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi som hjälper dig på Fonus i Bromma

Tina Hult
Tina Hult
Kundområdeschef och Kundrådgivare
Marie Rosmark
Marie Rosmark
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Katrin Romare Rodebjer
Katrin Romare Rodebjer
Kundrådgivare och Ceremonivärd

Vi finns här för dig

Vi som arbetar på Fonus begravningsbyrå i Bromma har lång erfarenhet av att arrangera begravningar. Vårt mål är att du ska känna dig trygg i vår rådgivning och vägledning, oavsett om det gäller borgerlig eller religiös begravningsceremoni.

Ni är naturligtvis välkomna att besöka oss för olika allmänna frågor, även om ett dödsfall inte har inträffat. Vi bistår med rådgivning runt Vita Arkivet, ett dokument som avser dina egna önskemål vid dödsfall. Vita arkivet kan ofta vara till stor hjälp för efterlevande.

Behöver du juridisk rådgivning?

Utöver planeringen av själva begravningsceremonin, har vi möjlighet att ordna med gravsten och hjälp med juridiska tjänster. Vi samarbetar med Familjens Jurist i Bromma.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Bromma

Du finner oss vid Brommaplansrondellen, bara några minuters promenad från T-banestationen Brommaplan. En parkeringsplats (nr 10) finns på Vadmalsvägen 49. P-platsen förbokas per telefon och p-tillstånd placeras innanför vindrutan. Det finns även parkeringsmöjligheter vid närliggande centrum.

Vi är väl etablerade i Bromma och Västerled, men även på Mälaröarna. Vi ordnar givetvis med begravningar i hela Stockholmsområdet, men även ute i landet eftersom Fonus är en rikstäckande begravningsbyrå.

Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Kontakta oss

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Måndag - Fredag 09:00-16:00

Vi kan vara ute på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Bromma

Besök webbsida