Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Bromma

Vi hjälper er gärna med att planera begravningen efter era önskemål. Lyhördhet och empati är viktigt för oss och vi vill medverka till att skapa en fin och minnesvärd ceremoni vid livets slut. Vi som arbetar på Fonus begravningsbyrå i Bromma har lång erfarenhet av att arrangera begravningar.  Vårt mål är att du skall känna dig trygg i vår rådgivning och vägledning, oavsett om det gäller borgerlig eller religiös begravningsceremoni.

Ni är naturligtvis välkomna att besöka oss för olika allmänna frågor, även om ett dödsfall inte har inträffat. Vi bistår med rådgivning runt Vita Arkivet, ett dokument som avser dina egna önskemål vid dödsfall. Vita arkivet kan ofta vara till stor hjälp för efterlevande.

Behöver du juridisk rådgivning?

Utöver planeringen av själva begravningsceremonin, har vi möjlighet att ordna med gravsten och hjälp med juridiska tjänster. Vi samarbetar med Familjens Jurist i Bromma.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Bromma

Du finner oss vid Brommaplansrondellen, bara några minuters promenad från T-banestationen Brommaplan. En parkeringsplats (nr 10) finns på Vadmalsvägen 49. P-platsen förbokas per telefon och p-tillstånd placeras innanför vindrutan. Det finns även parkeringsmöjligheter vid närliggande centrum.

Vi är väl etablerade i Bromma och Västerled, men även på Mälaröarna. Vi ordnar givetvis med begravningar i hela Stockholmsområdet, men även ute i landet eftersom Fonus är en rikstäckande begravningsbyrå.

Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Marie Rosmark
Marie Rosmark
Kundrådgivare/Representant
Tina Hult
Tina Hult
Kontorschef/Kundrådgivare
Öppettider Måndag - Fredag 09:00-17:00 Lördag - Söndag Stängt

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Bromma

Besök webbsida