Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Bollnäs

Vi på Fonus begravningsbyrå i Bollnäs hjälper dig att utforma en personlig och vacker begravning. Med genuint och kunnigt engagemang erbjuder vi fullservice inom begravning, gravsten, försäkring och juridik. 

Klicka här för att kontakta oss
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Älggatan 10 821 43 Bollnäs

Vita Arkivet

Att tänka på sin egen begravning kan kännas konstigt, men det är till stor hjälp för dina anhöriga. Berätta hur du vill ha det i Vita Arkivet. Det kostar ingenting och du kan ändra när du vill.

Till Vita Arkivet

Vi som hjälper dig på Fonus i Bollnäs

Christina Nybacke
Christina Nybacke
Kundrådgivare
Linus Waltersson
Linus Waltersson
Ceremonivärd

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Borgerlig begravning

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, möjligheterna är nästintill oändliga. Vid en borgerlig begravning finns dock alltid en borgerlig officiant som genomför begravningen. Vi kan hjälpa till med att planera och hålla i begravningen.

Juridiskt samarbete

Vi har ett bra samarbete med Familjens Jurist i Bollnäs. Våra kunder får snabbt rådgivning och stöd av jurister från Familjens jurist. De kan hjälpa dig med allt från att skriva ett testamente till en bouppteckning eller andra juridiska frågor.

Lokala aktiviteter i Bollnäs

Vi åker gärna ut och informerar om vår verksamhet vid förfrågan och tar även emot studiebesök på vår begravningsbyrå. Någon som blivit en tradition är att medverka vid Fackföreningarnas dag vid Bollnästravet en gång varje år. Där finns vi på plats och informerar om vår verksamhet samt svarar på era frågor.

Hos oss kan du köpa olika dekorationer och tillbehör

Hos Fonus i Bollnäs kan du köpa olika dekorationer och tillbehör för att smycka gravplatsen. Vi erbjuder produkter såsom gravljus, gravlyktor, glaslyktor, vaser, planteringslådor och minnesstenar. I vårt sortiment finns även batteridrivna gravljus och gravlyktor samt extrabatterier.

Till dig som planerar begravning kan vi också erbjuda fotoramar och unika minnesprodukter via vår samarbetspartner Evigt Minne. Till anhöriga och gäster finns även svarta och vita begravningsslipsar och begravningsblommor till försäljning.

Alla våra produkter kan du enkelt betala med Swish.

Visste du att...

I Bollnäs finns Hälsinglands enda krematorium i samma byggnad som Sankt Lars kapell. Tack vare det behöver en kista aldrig transporteras långa sträckor efter en begravningsakt.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Bollnäs

Fonus begravningsbyrå i Bollnäs är centralt belägen inte långt från Ljusnans strand i en klassisk bandyort som fått uppmärksamhet både i Sverige och världen tack vare bland annat Snoddas och Victoria Silvstedt. Begravningsbyrån är bemannad alla vardagar och förutom kundbesök på kontoret gör vi gärna hembesök om det passar kunden bättre.

Vår byrå ligger centralt, cirka 300 meter från tåg- och busstationen och med goda parkeringsmöjligheter 20 meter från begravningsbyrån.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Fonus begravningsbyrå i Bollnäs
Kontakta oss

Kontakta oss

Med anledning av coronaviruset

Vi på Fonus fortsätter, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och begravningsceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Här kan du läsa mer om hur vi hjälper dig på bästa sätt

Jag önskar att:

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader. Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretessvillkor gäller.

Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Bollnäs

Besök webbsida