Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Bollnäs

Vi på Fonus begravningsbyrå i Bollnäs hjälper dig att utforma en personlig och vacker begravning. Med genuint och kunnigt engagemang erbjuder vi fullservice inom begravning, gravsten, försäkring och juridik. 

Kontakta oss
Måndag - Fredag 09:00-16:00

Vi kan vara ute på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Älggatan 10 821 43 Bollnäs

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi som hjälper dig på Fonus i Bollnäs

Christina Nybacke
Christina Nybacke
Kundrådgivare
Linus Waltersson
Linus Waltersson
Ceremonivärd

Borgerlig begravning

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, möjligheterna är nästintill oändliga. Vid en borgerlig begravning finns dock alltid en borgerlig officiant som genomför begravningen. Vi kan hjälpa till med att planera och hålla i begravningen.

Juridiskt samarbete

Vi har ett bra samarbete med Familjens Jurist i Bollnäs. Våra kunder får snabbt rådgivning och stöd av jurister från Familjens jurist. De kan hjälpa dig med allt från att skriva ett testamente till en bouppteckning eller andra juridiska frågor.

Lokala aktiviteter i Bollnäs

Vi åker gärna ut och informerar om vår verksamhet vid förfrågan och tar även emot studiebesök på vår begravningsbyrå. Någon som blivit en tradition är att medverka vid Fackföreningarnas dag vid Bollnästravet en gång varje år. Där finns vi på plats och informerar om vår verksamhet samt svarar på era frågor.

Visste du att

I Bollnäs finns Hälsinglands enda krematorium i samma byggnad som Sankt Lars kapell. Tack vare det behöver en kista aldrig transporteras långa sträckor efter en begravningsakt.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Bollnäs

Fonus begravningsbyrå i Bollnäs är centralt belägen inte långt från Ljusnans strand i en klassisk bandyort som fått uppmärksamhet både i Sverige och världen tack vare bland annat Snoddas och Victoria Silvstedt. Begravningsbyrån är bemannad alla vardagar och förutom kundbesök på begravningsbyrån gör vi gärna hembesök om det passar kunden bättre. Begravningsbyrån ligger centralt, cirka 300 meter från tåg- och busstationen och med goda parkeringsmöjligheter 20 meter från begravningsbyrån.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Fonus begravningsbyrå i Bollnäs
Kontakta oss

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretessvillkor gäller.

Måndag - Fredag 09:00-16:00

Vi kan vara ute på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Bollnäs

Besök webbsida