Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Bollnäs

Hos oss möter du Hans Åhlin som arbetat på Fonus sedan 2001. Vi hjälper dig att utforma en personlig och vacker begravning. Med genuint och kunnigt engagemang erbjuder vi fullservice inom begravning, gravsten, försäkring och juridik. Vi nås på telefon dygnet runt årets alla dagar. Begravningsbyråns område är kommunerna Bollnäs och Ovanåker.

Borgerlig begravning

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, möjligheterna är nästintill oändliga. Vid en borgerlig begravning finns dock alltid en borgerlig officiant som genomför begravningen. Hans är utbildad borgerlig officiant och kan hjälpa till med att planera och hålla i begravningen.

Juridiskt samarbete

Vi har ett bra samarbete med Familjens jurist i Gävle. Våra kunder får snabbt rådgivning och stöd av jurister från Familjens jurist. De kan hjälpa dig med allt från att skriva ett testamente till en bouppteckning eller andra juridiska frågor.

Lokala aktiviteter

Vi åker gärna ut och informerar om vår verksamhet vid förfrågan och tar även emot studiebesök på vår begravningsbyrå. Någon som blivit en tradition är att medverka vid Fackföreningarnas dag vid Bollnästravet en gång varje år. Där finns vi på plats och informerar om vår verksamhet samt svarar på era frågor.

Visste du att

I Bollnäs finns Hälsinglands enda krematorium i samma byggnad som Sankt Lars kapell. Tack vare det behöver en kista aldrig transporteras långa sträckor efter en begravningsakt.

Här hittar du oss

Fonus begravningsbyrå i Bollnäs är centralt belägen inte långt från Ljusnans strand i en klassisk bandyort som fått uppmärksamhet både i Sverige och världen tack vare bland annat Snoddas och Victoria Silvstedt. Begravningsbyrån är bemannad alla vardagar och förutom kundbesök på begravningsbyrån gör vi gärna hembesök om det passar kunden bättre. Begravningsbyrån ligger centralt, cirka 300 meter från tåg- och busstationen och med goda parkeringsmöjligheter 20 meter från begravningsbyrån.

Varmt välkommen att kontakta Hans!

Hans Åhlin
Hans Åhlin
Kontorschef