Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Boden

På Fonus begravningsbyrå i Boden möter du Lotta Vesterberg och Eleonor Harlin Siurumaa. Vi hjälper dig genom hela processen med att utforma en personlig och vacker begravning. Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål.

Vi är duktiga på att ordna med blommor, minnesstunder, ge råd i valet av gravstenar och göra det där lilla extra som kunden kanske inte alltid förväntar sig. Vi arbetar med känsla och hjärta, alltid med kunden i fokus. Alla på begravningsbyrån gör även hämtningar, kistläggningar och representerar på begravningar. Vi är med dig i hela processen från planering till genomförande. 

Vi har därmed alla förutsättningar att med trygga händer hjälpa människor i en av de kanske svåraste stunder i livet, oavsett vilken religion eller samfund man tillhör. Vi har även mycket stor erfarenhet av borgerliga begravningar, som ökat de senaste åren. Fonus begravningsbyrå i Boden gör gärna hembesök och täcker upp hela Boden med ytterområdena Gunnarsbyn och Harads ca 4,5 mil.

Vi kan allt om begravningar

Vi på  Fonus begravningsbyrå i Boden hjälper till med allt som hör till en begravning så som kista, urna, annons, blommor, gravsten, programkort, transporter och att ordna minnesstunder. Önskas solister finns det flera duktiga lokala förmågor och vår egen Eleonor Harlin Siurumaa en mycket uppskattad och anlitad sångerska.

Efter begravningsakten sammanställer vi allt i en minnesbok, bestående av bilder, musik, dikter mm från begravningen, en uppskattad gåva till anhöriga.

Fonus Minnessidor

Du kan även skapa en minnessida på Fonus Minnessidor där man kan lägga in bilder, skriva något vackert till den avlidna och även lägga till ljudfiler samt ”tända ett ljus” för att visa sitt deltagande allt detta går via en av dödsboet utsedd administratör som godkänner allt innan det publiceras. Personen får en aktiveringskod av oss för att enkelt aktivera sidan, som är mycket uppskattad.

Borgerlig begravning i Boden

Vi erbjuder även vår borgliga officiant Lotta Vesterberg för de som väljer en borglig begravning, hon kommer oftast hem till er och ni går tillsammans i lugn och ro igenom era önskemål inför begravningen och där har ni fria händer att själva forma ett ljust och personligt avsked. Tänk på att även när det gäller platsen för begravningen finns det möjlighet att påverka att till exempel ha begravningen utomhus en vacker sommardag.

Lokala samarbeten i Boden

Fonus begravningsbyrå i Boden samarbetar med flera av våra lokala förmågor. När det gäller blommor så tar vi hjälp av: Fagernäs trädgård och Interflora Boden de är mycket duktiga och erfarna så dem kan vi varmt rekommendera.

När det gäller mat och dryck är Restaurang Norrigården och GamlaTingshuset mycket omtyckta ställen att avsluta sin minnesstund på. I Tingshuset är det Konditori Opalen som dukar upp för minnesstunder.
Sen har vi ju förstås andra lokaler med cateringsmöjligheter som alternativ. Alla leverantörer kan tillgodose de flesta behoven som kan finnas tex. specialkost mm.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Boden. Vi har möjlighet att boka in våra kunder för träff med juristen här hos oss på vår begravningsbyrå. Deras jurister kan hjälpa dig med bouppteckning och arvskifte eller andra juridiska frågor.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Boden

Fonus begravningsbyrå i Boden ligger på Kungsgatan 19, på Pumptorget i nedre stadsdelen med utsikt över Brännastrand, en av Bodens vackraste vyer.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Eleonor Harlin Siurumaa
Eleonor Harlin Siurumaa
Kundrådgivare / Representant / Solist
Lotta Vesterberg
Lotta Vesterberg
Kundrådgivare / Representant / Borgerlig officiant
Annica Kauppi
Annica Kauppi
Kontorschef / Borgerlig officiant
Finska
Öppettider Måndag - Fredag 09:00-16:00 Lördag - Söndag Stängt

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Boden

Besök webbsida