Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Boden

På Fonus begravningsbyrå i Boden möter du Lotta Vesterberg och Elenor Harlin Siurumaa. Vi hjälper dig genom hela processen med att utforma en personlig och vacker begravning.

Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Glädjen i vårt arbete är mötet med alla människor, alltifrån kunder till all personal inom sjukvården och inom kyrkan. Våra olika styrkor som personer är att Eleonor är en duktig och omtyckt sångsolist och Lotta åtar sig gärna borgerliga officiant uppdrag.

Lokala samarbeten i Boden

Vi samverkar lokalt och har ett väldigt bra samarbete med Restaurang Norrigården och Konditori Opalen i Boden. De hjälper oss med mat och dryck på minnesstunder. Vi har också samarbete med lokala florister på Fagernäs trädgård och Interflora Boden. Har kunder önskemål om livemusik på begravningsceremonin så löser vi det. I mötet med sorgehuset fångar vi upp kundens önskemål och knyter sedan ihop de kontakter som krävs med våra olika samarbetspartners för att helheten kring begravning och minnesstund skall bli till kundens belåtenhet.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens jurist i Luleå. Vi har möjlighet att boka in våra kunder för träff med juristen här hos oss på vår begravningsbyrå. Deras jurister kan hjälpa dig med bouppteckning och arvskifte eller andra juridiska frågor.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Boden

Vår begravningsbyrå ligger på Kungsgatan 19, vid den nedre stadsdelen med utsikt över en av Bodens vackraste vyer, Brännastrand. Vi på Fonus begravningsbyrå i Boden gör gärna hembesök och täcker upp hela Boden med ytterområdena Gunnarsbyn och Harads ca 4,5 mil.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Anna Gudevik
Anna Gudevik
Kontorschef
Eleonor Harlin Siurumaa
Eleonor Harlin Siurumaa
Kundrådgivare/Representant
Lotta Vesterberg
Lotta Vesterberg
Kundrådgivare / representant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.