Kontakta din lokala begravningsbyrå dygnet runt eller ring 0771 87 00 87

Sidförslag
  Begravningsbyråer
   Söker du en minnessida eller dödsannons? De hittar du på  Fonus minnessidor 

   Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Boden

   Fonus i Boden är med er i hela processen från planering av begravningsceremonin till genomförande. Vi gör det där lilla extra som kanske inte alltid förväntas, allt för att ert avsked ska bli ett personligt och vackert minne. Vi arbetar med känsla och hjärta, alltid med er i fokus.

   Boka ett personligt möte, helgfria vardagar 9.00-17.00 eller enligt överenskommelse.
   Vill du besöka oss, ring innan för att säkerställa att vi är på plats.

    

   Vi utför hämtningar och svarar i telefon dygnet runt, alla dagar i veckan.

   Kungsgatan 19 961 61 Boden

   Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Boden

   Fonus i Boden är med er i hela processen från planering av begravningsceremonin till genomförande. Vi gör det där lilla extra som kanske inte alltid förväntas, allt för att ert avsked ska bli ett personligt och vackert minne. Vi arbetar med känsla och hjärta, alltid med er i fokus.

   Boka ett personligt möte, helgfria vardagar 9.00-17.00 eller enligt överenskommelse.
   Vill du besöka oss, ring innan för att säkerställa att vi är på plats.

    

   Vi utför hämtningar och svarar i telefon dygnet runt, alla dagar i veckan.

   Kungsgatan 19 , Boden

   Vi som hjälper er på Fonus i Boden

   På Fonus begravningsbyrå i Boden arbetar Eleonor, Elisabet, Lotta, Lars och Annica. Tillsammans har vi många års erfarenhet av begravningsbranschen och vi hjälper er i alla de svåra beslut som ska fattas då en nära anhörig eller vän har avlidit. Vi hjälper er hela vägen med allt som har med begravningen att göra, från hämtning av den avlidna till gravsättning och val av gravsten.

   Eleonor Harlin Siurumaa
   Eleonor Harlin Siurumaa
   Kundrådgivare, Ceremonivärd och Solist

   Eleonor Harlin Siurumaa har arbetat på Fonus sedan våren 2016. Hon har tidigare varit musiker och solist inom Svenska kyrkan, men nu har hon glädjen att få sjunga och förgylla begravningar.

   Eleonor är en lugn person som ger omtanke och trygghet till de anhöriga. Hon uppskattar när hon får följa kunderna från första mötet till det sista avskedet, och stötta i de val som ska göras för att utforma en personlig begravning.

   Livsråd från Eleonor

   Lotta Vesterberg
   Lotta Vesterberg
   Kundrådgivare, Borgerlig Officiant och Ceremonivärd

   Lotta Vesterberg har arbetat på Fonus sedan hösten 2015. Hon har en bakgrund inom vård och omsorg, något som gett henne en stor erfarenhet av att arbeta med människor.

   Lotta är en engagerad person som alltid ger det lilla extra för att skapa en bra kundupplevelse. Hon gläds åt att få följa kunderna från första mötet till det sista avskedet. Hon är också oftast den som syns vid hämtningar inom Boden, ett uppdrag som hon alltid ser till att göra på ett värdigt sätt.

   Livsråd från Lotta

   Lars Ljungman
   Lars Ljungman
   Kundrådgivare och Ceremonivärd

   Lars Ljungman har arbetat på Fonus sedan januari 2021. Han kommer ursprungligen från Gävle där han arbetade som trafikledare och växeltelefonist. Du möter ofta Lars vid hämtningar i Boden och Luleå. Han är även ceremonivärd vid begravningar.

   Lars är en lugn och lyhörd person. Han möter anhöriga med värme och medmänsklighet när han hjälper till att uppfylla önskemålen de har för sitt avsked.

   Annica Kauppi
   Annica Kauppi
   Kundområdeschef och Borgerlig Officiant

   Annica Kauppi har jobbat hos Fonus i sex år och är en sann tornedaling, då hon är född och uppvuxen i Juhonpieti utanför Pajala. Med anledning av sitt ursprung har hon möjlighet att tala och förstå finska.

   Annica arbetar med känsla och hjärta, och är mån om alla som behöver hjälp i en svår stund.

   Livsråd från Annica

   Pratar även finska
   Elisabet Lundqvist
   Elisabet Lundqvist
   Receptionist
   Våra kunder berättar

   Vi skapar en personlig begravning

   Vi har gedigen kunskap och erfarenhet av att planera och genomföra alla sorters begravningar, oavsett religiöst samfund och livsåskådning. För oss är det viktigt att hylla det liv som levts. Därför lägger vi stor vikt vid att lära känna er som anhörig och få veta mer om den avlidna, allt för att kunna utforma en personlig begravningsceremoni som blir till ett ljust minne.

   Fonus begravningsbyrå i Boden gör gärna hembesök och täcker upp hela Boden med ytterområdena Gunnarsbyn och Harads ca 4,5 mil.

   Borgerlig begravning i Boden

   Om den avlidna inte var medlem i Svenska Kyrkan, eller om ni vill utforma ceremonin helt efter egna idéer utan att vara bunden till en speciell ordning, kan en borgerlig begravning vara aktuell.

   Vid en borgerlig begravning finns det många sätt att låta avskedet spegla den avlidna. Egentligen finns det inga regler eller begränsningar, och alla som vill kan begravas borgerligt även om man tillhör Svenska kyrkan eller något annat trossamfund. Vi på Fonus har lång erfarenhet och kan ge er råd och hjälp för att skapa en personlig borgerlig begravning.

   Vi erbjuder även vår borgliga officiant Lotta Vesterberg för de som väljer en borglig begravning, hon kommer oftast hem till er och ni går tillsammans i lugn och ro igenom era önskemål inför begravningen och där har ni fria händer att själva forma ett ljust och personligt avsked. 

   Vi finns i hela Sverige

   Fonus finns i hela Sverige, så vi kan givetvis hjälpa till att planera en begravning var som helst i landet. Vi kan ha ett samtal på orten där ni bor, och sedan lämnar vi över ärendet till våra kunniga kollegor på den ort där begravningen ska äga rum. Vår transportavdelning utför vid behov både transporter i Sverige och utomlands. Läs mer om internationell transport här.

   Samarbeten med lokala aktörer i Boden och närområdet

   Fonus begravningsbyrå i Boden samarbetar med flera av våra lokala förmågor. När det gäller blommor så tar vi hjälp av: Fagernäs trädgård och Interflora Boden de är mycket duktiga och erfarna så dem kan vi varmt rekommendera.

   När det gäller mat och dryck är Restaurang Norrigården ett mycket omtycktt stället att avsluta sin minnesstund på.
   Sen har vi ju förstås andra lokaler med cateringsmöjligheter som alternativ. Alla leverantörer kan tillgodose de flesta behoven som kan finnas, till exempel specialkost mm.

   Önskas solister finns det flera duktiga lokala förmågor och vår egen Eleonor Harlin Siurumaa en mycket uppskattad och anlitad sångerska.

   Behöver ni juridisk hjälp?

   Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Boden. Vi har möjlighet att boka in våra kunder för träff med juristen här hos oss på vår begravningsbyrå. Deras jurister kan hjälpa er med bouppteckning och arvskifte eller andra juridiska frågor.

   Aktivera medlemsförmån

   Om någon av er anhöriga är, eller den avlidna var, medlem i någon av våra ägarorganisationer har ni rätt till förmåner hos oss. Läs mer och aktivera medlemsförmån.

   Hitta till Fonus begravningsbyrå i Boden

   Fonus begravningsbyrå i Boden ligger på Kungsgatan 19, på Pumptorget i nedre stadsdelen med utsikt över Brännastrand, en av Bodens vackraste vyer.

   Varmt välkommen att kontakta oss!

   Fonus är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande och finns i hela landet. Få hjälp med att planera din begravning
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden