Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Boden

På Fonus begravningsbyrå i Boden möter du Lotta Vesterberg, Lars Ljungman och Eleonor Harlin Siurumaa. Vi hjälper dig genom hela processen med att utforma en personlig och vacker begravning. Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål.

Klicka här för att boka ett möte
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Kungsgatan 19 961 61 Boden

Välkommen till oss för att hämta ett gratis gravljus

Vi som hjälper dig på Fonus i Boden

Eleonor Harlin Siurumaa
Eleonor Harlin Siurumaa
Kundrådgivare, Ceremonivärd och Solist

Eleonor Harlin Siurumaa har arbetat på Fonus sedan våren 2016. Hon har tidigare varit musiker och solist inom Svenska kyrkan, men nu har hon glädjen att få sjunga och förgylla begravningar.

Eleonor är en lugn person som ger omtanke och trygghet till de anhöriga. Hon uppskattar när hon får följa kunderna från första mötet till det sista avskedet, och stötta i de val som ska göras för att utforma en personlig begravning.

Lotta Vesterberg
Lotta Vesterberg
Kundrådgivare, Borgerlig Officiant och Ceremonivärd

Lotta Vesterberg har arbetat på Fonus sedan hösten 2015. Hon har en bakgrund inom vård och omsorg, något som gett henne en stor erfarenhet av att arbeta med människor.

Lotta är en engagerad person som alltid ger det lilla extra för att skapa en bra kundupplevelse. Hon gläds åt att få följa kunderna från första mötet till det sista avskedet. Hon är också oftast den som syns vid hämtningar inom Boden, ett uppdrag som hon alltid ser till att göra på ett värdigt sätt.

Lars Ljungman
Lars Ljungman
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Annica Kauppi
Annica Kauppi
Kundområdeschef och Borgerlig Officiant

Annica Kauppi har jobbat hos Fonus i sex år och är en sann tornedaling, då hon är född och uppvuxen i Juhonpieti utanför Pajala. Med anledning av sitt ursprung har hon möjlighet att tala och förstå finska.

Annica arbetar med känsla och hjärta, och är mån om alla som behöver hjälp i en svår stund.

Pratar även finska

Håll dina minnen levande med Minneshjälpen

Vi bär alltid med oss dem vi älskar i våra minnen. Minneshjälpen är ett verktyg som kan hindra dessa minnen från att blekna. 

Testa Minneshjälpen

Vi är med dig genom hela processen

Vi är duktiga på att ordna med blommor, minnesstunder, ge råd i valet av gravstenar och göra det där lilla extra som kunden kanske inte alltid förväntar sig. Vi arbetar med känsla och hjärta, alltid med kunden i fokus. Alla på begravningsbyrån gör även hämtningar, kistläggningar och representerar på begravningar. Vi är med dig i hela processen från planering till genomförande. 

Vi har därmed alla förutsättningar att med trygga händer hjälpa människor i en av de kanske svåraste stunder i livet, oavsett vilken religion eller samfund man tillhör. Vi har även mycket stor erfarenhet av borgerliga begravningar, som ökat de senaste åren. Fonus begravningsbyrå i Boden gör gärna hembesök och täcker upp hela Boden med ytterområdena Gunnarsbyn och Harads ca 4,5 mil.

Vi kan allt om begravningar

Vi på  Fonus begravningsbyrå i Boden hjälper till med allt som hör till en begravning så som kista, urna, annons, blommor, gravsten, programkort, transporter och att ordna minnesstunder. Önskas solister finns det flera duktiga lokala förmågor och vår egen Eleonor Harlin Siurumaa en mycket uppskattad och anlitad sångerska.

Efter begravningsakten sammanställer vi allt i en minnesbok, bestående av bilder, musik, dikter mm från begravningen, en uppskattad gåva till anhöriga.

Fonus Minnessidor

Du kan även skapa en minnessida på Fonus Minnessidor där man kan lägga in bilder, skriva något vackert till den avlidna och även lägga till ljudfiler samt ”tända ett ljus” för att visa sitt deltagande allt detta går via en av dödsboet utsedd administratör som godkänner allt innan det publiceras. Personen får en aktiveringskod av oss för att enkelt aktivera sidan, som är mycket uppskattad.

Borgerlig begravning i Boden

Vi erbjuder även vår borgliga officiant Lotta Vesterberg för de som väljer en borglig begravning, hon kommer oftast hem till er och ni går tillsammans i lugn och ro igenom era önskemål inför begravningen och där har ni fria händer att själva forma ett ljust och personligt avsked. Tänk på att även när det gäller platsen för begravningen finns det möjlighet att påverka att till exempel ha begravningen utomhus en vacker sommardag.

Lokala samarbeten i Boden

Fonus begravningsbyrå i Boden samarbetar med flera av våra lokala förmågor. När det gäller blommor så tar vi hjälp av: Fagernäs trädgård och Interflora Boden de är mycket duktiga och erfarna så dem kan vi varmt rekommendera.

När det gäller mat och dryck är Restaurang Norrigården och GamlaTingshuset mycket omtyckta ställen att avsluta sin minnesstund på. I Tingshuset är det Konditori Opalen som dukar upp för minnesstunder.
Sen har vi ju förstås andra lokaler med cateringsmöjligheter som alternativ. Alla leverantörer kan tillgodose de flesta behoven som kan finnas tex. specialkost mm.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Boden. Vi har möjlighet att boka in våra kunder för träff med juristen här hos oss på vår begravningsbyrå. Deras jurister kan hjälpa dig med bouppteckning och arvskifte eller andra juridiska frågor.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Boden

Fonus begravningsbyrå i Boden ligger på Kungsgatan 19, på Pumptorget i nedre stadsdelen med utsikt över Brännastrand, en av Bodens vackraste vyer.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Boden

Besök webbsida