Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Askersund

På Fonus begravningsbyrå i Askersund arbetar Andreas Tinglum. Han brinner för att hjälpa våra kunder i en svår situation och skapa ett fint minne.

Klicka här för att kontakta oss
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Sundsbrogatan 11 696 30 Askersund

Vita Arkivet

Att tänka på sin egen begravning kan kännas konstigt, men det är till stor hjälp för dina anhöriga. Berätta hur du vill ha det i Vita Arkivet. Det kostar ingenting och du kan ändra när du vill.

Till Vita Arkivet

Vi som hjälper dig på Fonus i Askersund

Andreas Tinglum
Andreas Tinglum
Kundrådgivare
Pratar även norska, engelska
Henrik Johansson
Henrik Johansson
Kontorschef

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Lokala samarbeten i Askersund

Vi samarbetar med flera lokala florister i Askersund, såsom Blommor och Blad, The Final och Rönne trädgård. Vi anlitar i första hand våra lokala blomsterhandlare, men vid speciella önskemål kan vi även anlita någon annan.

När det kommer till catering till minnesstunder har vi ett mycket fint samarbete med Olshammarsgården. De kommer ut till valfri lokal och har med sig dukar, ljus och blommor till borden. De är mycket proffsiga och har även servering med egen lokal i Olshammar.

Vi är även aktiva i Centrumföreningen i Askersund.

Borgerlig begravning

Om du väljer en borgerlig begravning kan vi hjälpa dig att hyra in en borgerlig officiant som håller i begravningsceremonin. Vid en borgerlig begravning har du fria händer att själv forma ett ljust och personligt avsked. Tänk på att det finns möjlighet att påverka var begravningen hålls, till exempel kan den hållas utomhus en vacker sommardag.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Örebro. Om du behöver hjälp med bouppteckningar, skriva testamenten eller andra juridiska frågor så finns våra jurister till hands. Om ni bokar in ett möte med dem så träffas ni på Fonus kontor i Askersund.

Följ oss på Facebook!

Nu kan du följa oss på Facebook @fonusaskersund

Hitta till Fonus begravningsbyrå i Askersund

Fonus begravningsbyrå i Askersund ligger i centrala Askersund på Sundsbrogatan 11. Du hittar oss mitt emot Mötesplatsen Kupan, Röda Korset, bredvid gamla Nordea. Parkering finns på torget eller vid gamla folkets hus. Det finns inga trappor eller höga trösklar på vägen in till oss, så det är lätt att komma in med rullstol eller rullator. Vår postadress är Stora Bergsgatan 19A, 696 30 Askersund.

Vi gör givetvis hembesök om du hellre önskar det.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Örebro

Besök webbsida