Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Askersund

På Fonus begravningsbyrå i Askersund arbetar Anna Oskarsson. Anna har arbetat på Fonus sedan 1989 och har en lång erfarenhet av att anordna begravningar.

Anna har tidigare drivit blomsterhandel och har under 30 år arbetat med blommor kan därmed mycket om blommor och blomsterarrangemang. Anna brinner för att hjälpa våra kunder i en svår situation och skapa ett fint minne.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens jurist i Örebro. Om du behöver hjälp med bouppteckningar, skriva testamenten eller andra juridiska frågor så finns våra jurister till hands.

Lokala samarbeten i Askersund

Anna samarbetar med fyra olika cateringfirmor som ofta används vid begravningsceremonin eller minnesstunden efteråt. Cateringfirmorna är Klockargården i Askersund, Olshammarsgården i Aspabruk, Susanne Qvick i Närkesberg och Vivi-Annes Tårt & catering i Åsbro samt husmor på Casselgården i Laxå.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Askersund

Fonus begravningsbyrå i Askersund ligger i centrala Askersund på Sundsbrogatan 11. Vår postadress är Stora Bergsgatan 19A, 696 30 Askersund. Vi täcker upp alla orter som hör till Askersund och Laxå och gör givetvis hembesök om du hellre önskar det.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Anna Oskarsson
Anna Oskarsson
Kontorschef
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.