Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Ånge

Hos oss möter du Viveca Eriksson, jag hjälper till med allt från planering av begravning och minnesstund, gåvohantering samt val av gravsten. Jag hjälper gärna till med att fylla i Vita Arkivet, den handling som vägleder oss och dina närmaste till ett personligt avsked.

Det bästa med att jobba på ett litet ensamkontor då jag får göra alla arbetsuppgifterna. Jag hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande.

Lokala samarbeten i Ånge

Har ett fantastiskt bra samarbete med Ånge Blommor som gärna kommer med personliga arrangemang efter era önskemål.

De solister som jag ofta anlitar är Camilla Kastberg som jag själv sjunger med på fritiden eller Gina Nordin som också spelar piano.

Lokala aktiviteter

Jag har Öppet Hus varje julskyltning med levande musik på Fonus begravningsbyrå. Det är ett trevligt och lättsamt sätt att komma in till oss att bara äta en pepparkaka och samtidigt ställa den där frågan man gått och funderat på men inte tagit sig för att ställa. Jag gör också ofta besök hos olika föreningar och berättar om vår verksamhet.

Borgerlig begravning

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, vilket lämnar stor frihet för egna önskemål. Den kan till exempel ske i hemmet eller ute i naturen. Möjligheterna är nästintill oändliga.

Vi har stor erfarenhet av borgerliga begravningar och kan hjälpa till med råd och idéer. Viveca är utbildade borgerliga officianter och kan därför både planera och hålla i begravningsceremonin.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Ånge

Fonus begravningsbyrå ligger på Centralgatan 3, precis i centrum och med en stor gratisparkeringsplats utanför. Vi gör hembesök från Haverö till Stöde.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Viveca Eriksson
Viveca Eriksson
Kundrådgivare/Borgerlig officiant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Ånge

Besök webbsida