Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Ånäset

Erik Trygg är Fonus Skellefteås ombud i Ånäset. Han har flera års erfarenhet inom begravningsbranschen och har en bakgrund som florist. Han har bland annat jobbat på blomsterhandel i Burträsk, Ånäset och Skellefteå.

Kontakta oss
Ånäset

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi som hjälper dig i Ånäset

Erik Trygg
Erik Trygg
Fonus Skellefteås ombud

Erik hjälper er med allt det praktiska när det gäller begravning och har även ett nära samarbete med Familjens Jurist i Skellefteå som kan hjälpa till med bouppteckning och arvskifte. Välkommen att ringa oss för att boka en tid. Erik träffar dig gärna i Ånäset eller hemma hos dig om hellre önskar det.

Ombud till Fonus Skellefteå

Fonus i Ånäset är ett ombud till Fonus begravningsbyrå i Skellefteå. Vårt ombud gör det möjligt för oss att kunna hjälpa personer som bor i Ånäset med omnejd. 

Kontakta oss

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretessvillkor gäller.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Skellefteå

Besök webbsida