Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Alingsås

Här jobbar Micke Öijwall som kundrådgivare. Micke svarar gärna på era frågor om allt ifrån Vita Arkivet till planering av begravningsceremoni. Vid en borgerlig begravning har han även möjligheten att vara officiant om så önskas.

Börja planera begravningen

Under mötet, som brukar vara i 1–2 timmar, kan ni i lugn och ro berätta om era önskemål gällande begravningen. Vi tar upp allt ifrån musik, blommor, val av kista/urna och annons till programkort, ceremonilokal osv. Denna stund är värdefull för oss och hjälper oss att bättre kunna skräddarsy en mer personlig ceremoni. För att bäst kunna tillgodose era önskemål inför en begravning rekommenderar vi att ni bokar en tid för ett möte.

Vi utformar begravningsceremonin ni önskar

Fonus begravningsbyrå i Alingsås har ordnat allt ifrån begravningsceremonier i kyrkan till lite mer speciella ceremonier, till exempel utomhus i Folkets park. Som musiker har Micke ibland även fått förtroendet att spela piano och sjunga på olika begravnings-ceremonier vid behov eller önskemål och i mån av tid. Vi har goda kontakter med instrumentalister och sångare av alla de slag så musik finns att för alla smakriktningar. Vi på Fonus försöker alltid göra ert avsked så personligt som möjligt.

Vi finns i hela Sverige

Givetvis kan vi på Fonus, som finns i hela Sverige, hjälpa till med att planera en begravning var som helst i landet. Vi kan ha ett samtal i Alingsås och sedan lämnar jag över ärendet till mina kunniga kollegor i den ort som är aktuell. Vår transportavdelning utför vid behov både transporter i Sverige och utomlands. Läs mer internationell transport här.

Lokala samarbeten i Alingsås

Vi samarbetar med några duktiga och engagerade lokala företag såsom Fägring stor (florist), Hjälmared folkhögskola (catering), Grand Hotell (minnesstunder), Herrljunga Hotell (Minnesstunder och catering), House of Eden (florist).

Juridisk rådgivning

I samband med en begravning uppstår även andra frågor angående arvskifte, bouppteckning m.m. Här kan vår samarbetspartner och jurist Amanda Kjölsrud på Familjens Jurist hjälpa er med dessa och andra juridiska frågor.

Kostnadsfria föredrag

Vi gör gärna besök på företag, äldreboende, föreningar, vårdskolor med mera för att berätta om hur och vad vi arbetar med rörande begravning, försäkring, juridik och vårt Vita arkiv.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Alingsås

Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Alingsås som ligger centralt vid en gårdsgata nära Lillån, mittemot Saga bio. Parkering är lätt att hitta i det intilliggande parkeringshuset i Estrad.

Vi som arbetar på Fonus begravningsbyrå i Alingsås

Micke Öijwall arbetar på Fonus begravningsbyrå i Alingsås. Micke har arbetat på Fonus i ett år. Han har med sig en stor erfarenhet av arbete som coach och handledare. Micke är även frilansmusiker, spelar piano och sjunger och tar dessutom gärna uppdrag som borgerlig officiant. Han kombinerar gärna detta med sitt musicerande vid begravningar.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Micke Öijwall
Micke Öijwall
Kundrådgivare / Representant
Susanne Wedner
Susanne Wedner
Kontorschef
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.