Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Åkersberga

Hos Fonus begravningsbyrå möter du Maria Forsander, Lena Perbro och Magdalena Saleteg. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning. 

Vi lägger stor vikt vid att lyssna in dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidne var för att kunna skapa en personlig begravning som stämmer och känns rätt.

Borgerlig begravning

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, vilket lämnar stor frihet för egna önskemål. Den kan till exempel ske i sommarstugan eller på stranden.

Vi har stor erfarenhet av borgerliga begravningar och kan hjälpa till med tips och råd. Vi på Fonus begravningsbyrå i Åkersberga kan därför både planera och hålla i den borgerliga begravningen. 

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist, Sveriges största familjejuridiska byrå. Vår begravningsbyrå har ett samarbete med Familjens Jurist i Åkersberga som hjälper våra kunder med bouppteckningar, arvskifte eller andra juridiska frågor.

Lokala samarbeten i Åkersberga

Vi har samarbete med lokala aktörer som hjälper oss i arbetet med att genomföra en personlig begravning. Vi har avtal med Berga Blommor som hjälper oss med blommor.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Åkersberga

Fonus begravningsbyrå ligger i centrala Åkersberga. Vi möter anhöriga ifrån Åkersberga, Ljusterö, Roslagskulla, Össeby Garn, Vaxholm, Vallentuna bland annat. Självklart finns vi tillgängliga för hembesök.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Maria Forsander
Maria Forsander
Kontorschef
Magdalena Saleteg
Magdalena Saleteg
Kundrådgivare / Representant
Lena Perbro
Lena Perbro
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag - Fredag 09:00-17:00 Lördag - Söndag Stängt

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Sollentuna

Besök webbsida