Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Åkersberga

Hos Fonus begravningsbyrå möter du Julia Bornholm och Pia  Serninger. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning.

Vi lägger stor vikt vid att lyssna in dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidne var för att kunna skapa en personlig begravning som stämmer och känns rätt.

Borgerlig begravning

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, vilket lämnar stor frihet för egna önskemål. Den kan till exempel ske i sommarstugan eller på stranden.

Vi har stor erfarenhet av borgerliga begravningar och kan hjälpa till med tips och råd. Susiette är utbildad borgerlig officiant och kan därför både planera och hålla i den borgerliga begravningen. Hon har anordnat borgerliga begravningar både på golfbanor och på slott. En gång höll hon i en minnesstund ombord på en båt.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist, Sveriges största familjejuridiska byrå. Vår begravningsbyrå har ett samarbete med Familjens Jurist i Åkersberga som hjälper våra kunder med bouppteckningar, arvskifte eller andra juridiska frågor.

Lokala samarbeten i Åkersberga

Vi har samarbete med lokala aktörer som hjälper oss i arbetet med att genomföra en personlig begravning. Vi har avtal med Berga Blommor som hjälper oss med blommor.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Åkersberga

Fonus begravningsbyrå ligger i centrala Åkersberga. Vi möter anhöriga ifrån Åkersberga, Ljusterö, Roslagskulla, Össeby Garn, Vaxholm, Vallentuna bland annat. Självklart finns vi tillgängliga för hembesök.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Julia Bornholm
Julia Bornholm
Kontorschef
Pia Serninger
Pia Serninger
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Sollentuna

Besök webbsida