Skapa ett personligt avsked

Ibland kan det vara bra att tänka utifrån ett tema. Något som speglar vem en människa var. Vi hjälper gärna till med idéer om vad som är möjligt, utifrån era önskemål.

Tema
Hav

Det stora blå

Kanske hade personen ni ska ta avsked av en förkärlek till segelbåtar och fiske? Doften av tjära och saltvatten. Ljudet av måsarnas skrik och vågornas brus. Låt havet sätta prägling på era val.

Läs mer om tema Hav Börja planera hemifrån
Tema
Skog

Ute i naturen

I skogen finns lugnet, dofterna och djuren. Det är en skyddad plats, full av stillhet men också av liv. Här har vi valt att utgå från olika naturmaterial och låter skogens djup genomsyra allt.

Läs mer om tema Skog Börja planera hemifrån
Tema
Färg

Sprakande färger

Gul som solen, eldigt orangeröd eller ljust syrenlila? Kanske hade personen ni ska ta avsked av en favoritfärg som satte lite extra avtryck? Låt den få prägla avskedet och ceremonin.

Läs mer om tema Färg Börja planera hemifrån
Tema
Klassisk

En klassisk grund

Varje avsked är personligt men ibland handlar det mer om vilka som är där än materialval och detaljer. Här har vi plockat fram klassiska alternativ som gör de svåra valen lite enklare.

Läs mer om tema Klassisk Börja planera hemifrån
Tema
Elegant

Avsked med guldkant

Vissa människor har verkligen ett öga för detaljer. Det där lilla extra. Varför inte låta det synas även när ni tar farväl? Här hittar ni eleganta alternativ i omsorgsfullt utvalda material.

Läs mer om tema Elegant Börja planera hemifrån
Begravning utan ceremoni

I ceremonilös gravsättning ingår kista, minneslund, grundpris, omhändertagande och transport.

Läs mer om ceremonilös gravsättning