Ett minne för livet

En människa du älskat och förlorat lever vidare i dina minnen och i ditt hjärta. För många kan det också kännas bra med något konkret att spara och bära med sig.

Tillsammans med vår samarbetspartner Evigt Minne skapar vi unika och vackra minnessaker genom att kombinera traditionellt svenskt hantverk med modern teknologi.

minnesspaket2.jpg

Se DNA smycken och minneskristaller i Begravningsplaneraren
Bevara minnet med DNA

Varje persons DNA är alldeles unikt. Det kan liknas vid en ritning som talar om precis vem din älskade var. Denna ritning kan med hjälp av modern teknologi sparas för all framtid.

DNA:t kan sparas i form av ett vackert smycke från Schalins eller en glaskristall tillverkad av Studio Glashyttan i Åhus.

I minnespaketet ingår:

 • En glasampull med DNA
 • En valfri minnesprodukt (minneskristall eller smycke)
 • Certifikat & intyg
 • Förvaringsbox
 • Infattning av DNA i vald minnesprodukt
  Pris: 5 995:- (det går att beställa fler minnesprodukter till ett DNA-prov).
Se DNA smycken och minneskristaller i Begravningsplaneraren
Ett smycke med unikt avtryck

Ett graverat smycke blir ett unikt och vackert minnesföremål. Du kan välja ett fint hängsmycke eller en ring med den avlidnas fi ngeravtryck. Smycket kan också prydas av en gravyr av handskrift, handavtryck, fotavtryck eller ljudvågor av din älskades röst. Alla våra smycken tillverkas av den välkända smyckestillverkaren Schalins.
De står för svenskt hantverk, design och fantastisk kvalitet.

Beställ valfritt smycke

 • Samtliga smycken är i 935 silver och nickelfria.
 • Leveranstid 5-7 dagar.
  Pris: 1 995:-. (Priset avser ring eller smycke i silver. Halskedja ingår inte vid val av hängsmycke. Schalins smycken innehåller aldrig nickel, kadmium eller andra allergiframkallande ämnen)
Se smycke med unikt avtryck i Begravningsplaneraren