Våra produkter och tjänster

Hur tar man avsked av en människa som inte kommer tillbaka? Det är mycket svårt. Men kanske med en särskild sång. Eller en utvald dikt, ett föremål eller en annan detalj som betyder något speciellt.

Hitta närmaste begravningsbyrå

En begravning är en viktig stund – det är ert sista farväl. Det finns många sätt att göra det personligt. Ett avsked som handlar mer om en människa och ett liv som levts, än om döden. Egentligen finns inga regler eller begränsningar. Helt säkert är att en begravning som känns precis rätt blir ett värdefullt minne när livet ska gå vidare.

Vi skapar det avsked ni önskar

Det kan upplevas tungt och övermäktigt att ordna med begravning och fatta många beslut, när någon nära nyss har dött. Vi på Fonus finns här för att hjälpa till att skapa det avsked ni önskar. Det får ta den tid som behövs. Att göra begravningen personlig behöver varken vara dyrt eller krångligt. Vi hjälper gärna till med inspiration och idéer om vad som är möjligt utifrån era önskemål.

Vi har lång erfarenhet av att anordna alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller utifrån någon annan tro. Tillsammans kan vi utforma ett vackert sista avsked som samtidigt blir en hyllning till en oersättlig människa. 

En flicka som flyger en drake.