Hur beställer vi en gravsten?

Om ni vill beställa en ny gravsten, eller komplettera en befintlig sten med ny text och/eller dekor, så hjälper vi på Fonus gärna till. Vi erbjuder alla ett kostnadsfritt gravstensmöte oavsett om ni har planerat begravningen med oss eller inte.

Under mötet visar vi vårt stenutbud och hjälper er att utforma gravstenen enligt era önskemål. Vi ordnar därefter med hela den kommande processen; från rådgivning och beställning till att den monteras på begravningsplatsen

Boka gravstensmöte

Ni kan enkelt boka ett videomöte eller telefonmöte med någon av våra gravstensspecialister direkt på vår hemsida. Föredrar ni att ha mötet på en av våra begravningsbyråer går det självklart också att ordna.

Börja utforma gravstenen själva

I vår gravstensplanerare kan ni inspireras av de valmöjligheter som finns kring modell, stensort, bearbetning, dekor, typsnitt och textbearbetning. Ni kan också se exempel på olika stenar med olika utformningar.

I verktyget går det även att skapa en skiss på hur ni önskar att stenen ska se ut. Skissen kan sedan användas som underlag i möte med oss.

Utforma gravsten
Tillbaka