Gå till sidans huvudinnehåll

Tema Skog

Barriga stigar och mörkgröna granar. Lugnet, dofterna och djuren. Ljudet av en gren som knäcks. Det är en skyddad plats, full av stillhet men också av liv. Där minns ni personen som ni ska ta avsked ifrån.

Val inspirerade av skogen

Ett avsked med skogstema passar både naturälskaren, jägaren eller friluftsmänniskan. Ni kan utgå från olika naturmaterial och låta skogens lugn genomsyra allt. Självklart kan även platsen för ceremonin ha anknytning till temat. Kanske vill ni ta farväl med en termos kaffe i en glänta i skogen? Oavsett vad ni väljer så finns vi här för att hjälpa er.

En kista och urna med blomdekorationer.

Exempel på val inspirerade av skogen.

Påbörja planeringen

I vår begravningsplanerare kan ni börja planera begravningsceremonin. Ni väljer själva hur många val ni gör innan vårt möte. Det som känns lite svårare att fatta beslut kring kan vi gå igenom tillsammans. För bästa upplevelse av tjänsten rekommenderar vi att ni använder datorn.
Börja planera

Frågor?

Vi har samlat svaren på våra vanligaste frågor för dig som ska planera en begravning, gå på begravning, utforma gravsten eller fylla i Vita Arkivet. Hittar du inte svaret på din fråga kan du kontakta oss på 0771-87 00 87.

Till frågor och svarRing oss dygnet runt