Gå till sidans huvudinnehåll

Tema Färg

Gul som solen, eldigt orangeröd eller ljust syrenlila? Kanske hade personen ni ska ta avsked av en favoritfärg som satte ett speciellt avtryck?

Färgglada val

De flesta människor har en favoritfärg, en nyans som förknippas extra mycket med dem. I så fall kan det vara en idé att låta den få prägla avskedet och ceremonin. I allt från blommor och utsmyckningar till kista eller urna, har ni möjlighet att välja bland olika färger som passar den ni ska ta farväl av. Oavsett om ni väljer att gå åt det färgstarka hållet eller en mer sober nyans, så kan vi hjälpa er att skapa ett enhetligt tema.

En kista och urna med blomdekorationer.

Exempel på färgglada val till ceremonin.

Påbörja planeringen

I vår begravningsplanerare kan ni börja planera begravningsceremonin. Ni väljer själva hur många val ni gör innan vårt möte. Det som känns lite svårare att fatta beslut kring kan vi gå igenom tillsammans. För bästa upplevelse av tjänsten rekommenderar vi att ni använder datorn.
Börja planera

Frågor?

Vi har samlat svaren på våra vanligaste frågor för dig som ska planera en begravning, gå på begravning, utforma gravsten eller fylla i Vita Arkivet. Hittar du inte svaret på din fråga kan du kontakta oss på 0771-87 00 87.

Till frågor och svarRing oss dygnet runt