Gå till sidans huvudinnehåll

Tema Elegant

Kanske hade personen ni ska ta avsked av ett öga för detaljer. Såg alltid det där lilla extra. Låt det synas även när ni tar farväl.

Eleganta val

En begravning behöver inte alltid vara återhållsam eller sparsmakad, det viktiga är att den speglar personen ni är där för. Låt omsorgsfullt utvalda material och färger hylla personen: Blomsterdekorationer med en elegant touch, snittar och bubbel till minnesstunden samt musikinslag som gör ceremonin riktigt minnesvärd. Tillsammans hjälper vi er att ordna ett farväl med extra guldkant.

En kista och urna med blomdekorationer.

Exempel på elganta val till ceremonin.

Påbörja planeringen

I vår begravningsplanerare kan ni börja planera begravningsceremonin. Ni väljer själva hur många val ni gör innan vårt möte. Det som känns lite svårare att fatta beslut kring kan vi gå igenom tillsammans. För bästa upplevelse av tjänsten rekommenderar vi att ni använder datorn.
Börja planera

Frågor?

Vi har samlat svaren på våra vanligaste frågor för dig som ska planera en begravning, gå på begravning, utforma gravsten eller fylla i Vita Arkivet. Hittar du inte svaret på din fråga kan du kontakta oss på 0771-87 00 87.

Till frågor och svarRing oss dygnet runt