Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Vimmerby

I en stund av sorg och eftertänksamhet är behovet stort att möta någon som både har förståelsen och kunnandet för att på bästa sätt leda en människa rätt. Det är detta vi på Fonus begravningsbyrå hoppas och önskar att vi kan bistå med.

Borgerlig begravning

Vid en begravning eller minnesstund kan man ibland vilja utforma ceremonin helt efter egna idéer och inte vara bunden till en speciell ordning, eller så är man kanske inte längre medlem i svenska kyrkan. I dessa fall kan en borgerlig begravning vara aktuell.

Lokala samarbeten i Vimmerby

I samband med en begravning vill man som anhörig eller vän ofta ha hjälp med beställning av blommor till begravningen, detta kan gälla till exempel en kistdekoration, handbuketter, sorg dekorationer med hälsningar eller liknande. Vi samarbetar med florister i området för att kunna erbjuda bra kvalitet på våra beställningar. Vid önskemål om blommor förmedla vi kontakt med blomsterbutik som i sin tur levererar blommorna direkt till den aktuella begravningen på begravningsdagen.

Samarbete med Familjens Jurist

Förutom det som rör själva begravningen erbjuder vi genom vårt samarbete med Familjens Jurist professionell hjälp med bouppteckning, dödsboförvaltning och arvskifte. Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist. Vi ett begravningsärende på Fonus blir ni uppringda av Familjens Jurist som erbjuder hjälp angående bouppteckning, dödsboförvaltning och arvskifte. De har kunskaper och erfarenhet att hjälpa er med all form av familjejuridik.

Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.