Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Västra Frölunda

På Fonus i Västra Frölunda är vi stolta över att kunna vara er behjälpliga med allt kring begravning - oberoende av trossamfund. Vi kan ordna med begravning enligt Svenska kyrkans ordning eller andra religioners begravningsordningar. Vi har också möjlighet att hjälpa er med borgerliga begravningar och ceremonilösa begravningar.

Kontakta oss
Måndag - Fredag 09:00-16:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

Frölunda Torg 421 42 Västra Frölunda

Med anledning av Coronaviruset ❤

För oss är det viktigt, trots Coronatider, att kunna erbjuda personliga kundmöten och begravningsceremonier

Läs mer om hur vi hjälper dig på bästa sätt

Vi som hjälper dig på Fonus i Västra Frölunda

Petra Roholt
Petra Roholt
Kontorschef
Marie Kästel
Marie Kästel
Kundrådgivare

Det blir som ni önskar det

Vårt mål är att begravningen vi hjälper till att ordna blir precis det ni önskar. Vi hjälper er gärna även med val av gravsten, samt textkompletteringar av befintliga gravstenar. Vi har tillgång till finsktalande personal vid behov. 

Hembesök och Skype-möte

Om du har svårt att ta dig till vårt kontor Västra Frölunda, kan vi istället besöka dig i hemmet. Det är också möjligt att ha ett telefonmöte eller prata via Skype.

Behöver du juridisk rådgivning?

Familjens Jurist är Sveriges största familjejuridiska byrå inom privat- och familjejuridik och de är vår samarbetspartner sedan många år. De hjälper er med allt ni kan behöva såsom bouppteckning, arvskifte, att teckna testamente eller samboavtal.

Vita arkivet

Hos oss kan ni hämta Vita Arkivet, önskar ni hjälp att fylla i det så bokar vi gärna in en tid för er. Vita Arkivet kan man sedan förvara hemma eller låta oss på Fonus förvara åt er. Fyll i Vita Arkivet digitalt här.

Boka tid hos Fonus i Västra Frölunda

För att säkerställa att det finns tid att i lugn och ro gå igenom allt ni kan önska inför begravningen, är det alltid bäst att ni ringer och vi bokar in en tid för planeringen. Det går alltid bra att lämna ett meddelande i växeln, så ringer vi upp så snart vi har möjlighet. Vi har jourverksamhet och nås på telefon dygnet runt.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Västra Frölunda

Till Fonus begravningsbyrå i Västra Frölunda kommer man lätt med bil eller kollektivtrafik. Närmaste parkering är P-fält B, då behöver ni inte gå igenom Frölunda Torg. Parkerar ni på någon av de andra parkeringarna, eller om ni kommer med spårvagn eller buss, går man förslagsvis genom Torget och ut genom Entré B4 och sedan direkt höger längst ”Terrassen”.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Fonus begravningsbyrå i Västra Frölunda

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Måndag - Fredag 09:00-16:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Göteborg

Besök webbsida