Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Västra Frölunda

Du hittar oss i anslutning till Frölunda Torg, men i lugnet på utsidan. Fonus begravningsbyrå i Västra Frölunda hittar du på ”Terrassen” med ingång utifrån.

Här möter ni Marie och Veronica. Vi är stolta över att kunna vara er behjälpliga med allt kring begravning - oberoende av begravningsskick:

  • Begravning enligt Svenska kyrkans ordning
  • Borgerliga begravningar
  • Andra religioners begravningsordningar
  • Ceremonilösa begravningar

Vårt mål är att begravningen vi hjälper till att ordna blir precis det ni önskar. Vi hjälper er gärna även med val av gravsten, samt textkompletteringar av befintliga gravstenar.

Miljöbegravning i Västra Frölunda

På Fonus i Västra Frölunda erbjuder vi miljöbegravningar. En miljöbegravning innebär att alla delar, från planering till genomförande och minnesstund, sker med så liten miljöpåverkan som möjligt. Här kan du läsa mer om miljöbegravningar.

Behöver du juridisk rådgivning?

Familjens Jurist är Sveriges största familjejuridiska byrå inom privat- och familjejuridik är vår samarbetspartner sedan många år. De hjälper er med allt ni kan behöva som bouppteckning, arvskifte, att teckna testamente eller samboavtal. Juristen som är knuten till oss heter Frida Bengtsson.

Vita arkivet

Hos oss kan ni hämta Vita Arkivet, önskar ni hjälp att fylla i det så bokar vi gärna in en tid för er. Vita arkivet kan man sedan förvara hemma eller låta oss på Fonus förvara. Fyll i Vita Arkivet digitalt här.

Boka tid hos Fonus begravningsbyrå i Västra Frölunda

För att säkerställa att det finns tid att i lugn och ro gå igenom allt ni kan önska inför begravningen, är det alltid bäst att ni ringer och vi bokar in en tid för planeringen. Vi kan även göra hembesök om detta passar er bättre. Det går alltid bra att lämna ett meddelande i växeln, så ringer vi upp så snart vi har möjlighet. Vi har jourverksamhet och nås på telefon dygnet runt.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Västra Frölunda

Till Fonus begravningsbyrå i Västra Frölunda kommer man lätt med bil eller kollektivtrafik. Närmaste parkering är P-fält B, då behöver ni inte gå igenom Frölunda Torg. Parkerar ni på någon av de andra parkeringarna, eller om ni kommer med spårvagn eller buss, går man förslagsvis genom Torget och ut genom Entré B4 och sedan direkt höger längst ”Terrassen”.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Malin Edvardsson
Malin Edvardsson
Kundrådgivare/Representant
Marie Kästel
Marie Kästel
Kundrådgivare / representant
Veronica Cederholm
Veronica Cederholm
Kundrådgivare/representant
Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Göteborg

Besök webbsida