Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Tyringe

Kontoret är stängt från den 29/3 2018.

Vi hänvisar dig till Fonus begravningsbyrå i Hässleholm tfnr.0451-856 45 samt hassleholm@fonus.se.

 

Lokala samarbeten och aktiviteter

Vi på Fonus begravningsbyrå har ett fint och trevligt samarbete med den lokala blomsterhandeln Blomsterhallen och det anrika Kurhotellet intill Sanatorieskogen för minnesstunder.

Borgerlig begravning

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, vilket lämnar stor frihet för egna önskemål. Den kan till exempel ske i hemmet eller ute i naturen. Möjligheterna är nästintill oändliga. Vi i Tyringe har stor erfarenhet av borgerliga begravningar och kan hjälpa till med råd och idéer.

Här hittar du oss i Tyringe

Tyringe ligger i norra Skåne. Tätorten är belägen vid Riksväg 21 och Skånebanan, ca 12 km väster om Hässleholm. Tyringe trafikeras av Pågatåg till Helsingborg, Hässleholm, Kristianstad och Malmö samt mellanliggande orter. Kommunikationsvägarna är således goda med tåg och även med buss.

Kontoret, som ligger på första parkett, mitt i centrum alldeles intill torget, är stort och ljust med två besöksrum, reception, pentry, personalrum och rymliga utrymmen för förråd. Då jag var barn höll Konsum till här och strax innan Fonus flyttade in var lokalen en klädesaffär i många år med mycket fint renommé.

Orter som vi täcker upp via hembesök är de samhällen som Tyringe pastorat omfattar, vilka förutom Tyringe är Finja, Matteröd, Västra Torup, Hörja och Röke.

Varmt välkommen att kontakta oss i Tyringe!