Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Torslanda

Välkommen till Fonus Torslanda, vårt nya ljusa kontor på Flygfältsgatan 23, vid Amhults resecentrum. 

Fonus har flera års erfarenhet av att ordna personliga och minnesvärda begravningar, anpassat efter just Era önskemål. När en närstående dör befinner man sig som anhörig i en av livets svåraste stunder. Vi finns här för våra kunder genom att vara lyhörda, empatiska och vägledande i alla de svåra val som man ställs inför vid planering av en begravning.

Vi hjälper Er med allt ifrån begravning, gravstensbeställning och samarbetar även med vårt dotterbolag Familjens jurist. När ni behöver juridisk hjälp med bouppteckning, upprättande av testamente, samboavtal med mera.

Vita arkivet är en kostnadsfri tjänst som finns för dig som vill skriva ner dina egna önskemål kring din egen begravning. Det kan underlätta för dina anhöriga i framtiden när svåra beslut behöver tas. Kontakta oss gärna för kostnadsfri konsultation.

Miljöbegravning

Vi erbjuder miljöbegravning. En miljöbegravning innebär att alla delar, från planering till genomförande av begravning och minnesstund, sker med så liten miljöpåverkan som möjligt. Begravningen genomförs med andra ord så hållbart som möjligt utifrån lokala förutsättningar med kundens önskemål i fokus.

Det finns många val att göra när en begravning ska planeras. En miljöbegravning innehåller minst fem av följande alternativ: miljökista, miljöurna eller minneslund, miljögravsten, svepskjorta i ekologisk bomull, miljömärkta trycksaker, fossilfria transporter, ekologisk och närproducerad mat och dryck samt miljömärkta och närproducerade blommor.
Vi hjälper gärna till med att presentera våra hållbara alternativ och lyssnar till era önskemål. Tillsammans utformar vi ett personligt och hållbart avsked.

Här på Fonus begravningsbyrå i Torslanda träffar du personal från vår begravningsbyrå på Hisingen. Ring på tel. 031-85 98 03 eller maila torslanda@fonus.se om Ni vill boka tid för ett besök.

Erbjuder också hembesök.

Jourtelefon 0771-87 00 87 dygnet runt.

Kontoret ligger i ljusa, fina lokaler på Flygfältsgatan 23, samma hus som Capio Vårdcentral och mittemot Burger King, vid Amhult resecentrum. Och ett stenkast från Amhults Kyrka.

Varmt välkomna!

Annelie Wranggård
Annelie Wranggård
Kundrådgivare/representant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.