Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Torslanda

Välkommen till Fonus Torslanda, vårt nya ljusa kontor på Flygfältsgatan 23, vid Amhults resecentrum. 

Fonus har flera års erfarenhet av att ordna personliga och minnesvärda begravningar, anpassat efter just era önskemål. När en närstående dör befinner man sig som anhörig i en av livets svåraste stunder. Vi finns här för våra kunder genom att vara lyhörda och vägledande i alla de val som man ställs inför vid planering av en begravning.

Fonus är rikstäckande och vi samarbetar mellan kontoren i landet. Vi tillgodoser alla religioner och traditioner i våra begravningsuppdrag.

Miljöbegravning i Torslanda

På Fonus i Torslanda erbjuder vi miljöbegravningar. En miljöbegravning innebär att alla delar, från planering till genomförande och minnesstund, sker med så liten miljöpåverkan som möjligt. Här kan du läsa mer om miljöbegravningar.

Juridisk rådgivning

Vi samarbetar med Familjens Jurist när du behöver juridisk hjälp med bouppteckning, testamente, samboavtal eller andra juridiska dokument.

Juridiken och livet är mer sammankopplade än vad många tror. Därför är det viktigt att ta reda på hur juridiken påverkar dig. Hos Familjens Jurist kan du känna dig trygg när du pratar med en jurist om komplicerade familjeförhållanden, jurister arbetar alltid under tystnadsplikt. Varmt välkommen att boka din tid hos vår samarbetspartner Familjens Jurist.

Vita Arkivet

Vita Arkivet är en kostnadsfri tjänst som finns för dig som vill skriva ner dina egna önskemål kring din egen begravning. Det kan underlätta för dina anhöriga i framtiden vid planering av begravningen. Läs mer om Vita Arkivet här, eller kontakta oss så berättar vi mer.

Lokala samarbeten i Torslanda

Vi värnar gärna om våra lokala samarbetspartner för bokning av t.ex  minnesstunder, såsom Ordenshusen & Lyckosten Catering mfl. 
Linneas Blomsterhörna, en mycket känd florist sedan många år på Hisingen anlitas för att skapa vackra blomsterarrangemang till olika begravningsceremonier. Vid behov finns en rad andra samarbeten tillgängliga i Göteborg med omnejd.

Borgerliga begravningar

Vi har ett stort antal samarbeten med officianter, både kommunala och fristående. Vi har även ett gott samarbete med bl.a Axel Falk som är en duktig Taube-tolkare och mycket uppskattad officiant som skapar det lilla extra kring ceremonierna.Kontakta oss gärna om ni önskar få veta mer om borgerliga begravningar.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Torslanda

Vi erbjuder också hembesök på Hisingen såväl som i Öckerö kommun. Vår begravningsbyrå ligger i ljusa, fina lokaler på Flygfältsgatan 23, samma hus som Capio Vårdcentral och mittemot Burger King, vid Amhult resecentrum, ett stenkast från Amhults Kyrka.

För bilburna finns fri parkering i 2 timmar utanför vårt hus, Terminal 3
Med Svart, Röd eller Gul Express från Centralstationen i Göteborg tar er direkt till Fonus begravningsbyrå i Torslanda.

Vi som arbetar på Fonus begravningsbyrå i Torslanda.

Ursula Starnberg och Denny Andréasson arbetar på Fonus begravningsbyrå i Torslanda.

Ursula är certifierad begravningsentreprenör och började på Fonus 2006. Sedan 2013 arbetar hon på Hjalmar Brantingsgatan. Ursula har även arbetat på Oscar Fredrik & Wahls begravningsbyrå.

Denny har arbetet med begravningar sedan 2002 då han började arbeta på Fjällmans begravningsbyrå. Sedan 2015 arbetar Denny på Fonus. Denny har deltagit i en rad utbildningar inom begravningsområdet.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Ursula Starnberg
Ursula Starnberg
Kundrådgivare/Representant
Denny Andréasson
Denny Andréasson
Kundrådgivare/Representant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Torslanda

Besök webbsida