Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Torslanda

Vi har flera års erfarenhet av att ordna personliga och minnesvärda begravningar, anpassat efter just era önskemål. När en närstående dör befinner man sig som anhörig i en av livets svåraste stunder. Vi finns här för våra kunder genom att vara lyhörda och vägledande i alla de val som man ställs inför vid planering av en begravning. Fonus är rikstäckande och vi samarbetar mellan kontoren i landet. Vi tillgodoser alla religioner och traditioner i våra begravningsuppdrag.

Klicka här för att boka ett möte
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Flygfältsgatan 23 423 37 Torslanda

Välkommen till oss för att hämta ett gratis gravljus

Vi som hjälper dig på Fonus i Torslanda

Anette Carlsson
Anette Carlsson
Kundrådgivare och Representant

Anette Carlsson är certifierad kundrådgivare genom yrkeshögskolans begravningsrådgivarutbildning på Sensus. Anette började hos Fonus hösten 2018 och innan dess arbetade hon som affärsutvecklare, försäljningschef och projektledare. Förutom kundrådgivare jobbar Anette även med Fonusrådet och lokala marknadsfrågor.

Håll dina minnen levande med Minneshjälpen

Vi bär alltid med oss dem vi älskar i våra minnen. Minneshjälpen är ett verktyg som kan hindra dessa minnen från att blekna. 

Testa Minneshjälpen

Juridisk rådgivning

Vi samarbetar med Familjens Jurist när du behöver juridisk hjälp med bouppteckning, testamente, samboavtal eller andra juridiska dokument.

Juridiken och livet är mer sammankopplade än vad många tror. Därför är det viktigt att ta reda på hur juridiken påverkar dig. Hos Familjens Jurist kan du känna dig trygg när du pratar med en jurist om komplicerade familjeförhållanden, jurister arbetar alltid under tystnadsplikt. Varmt välkommen att boka din tid hos vår samarbetspartner Familjens Jurist.

Vita Arkivet

Vita Arkivet är en kostnadsfri tjänst som finns för dig som vill skriva ner dina egna önskemål kring din egen begravning. Det kan underlätta för dina anhöriga i framtiden vid planering av begravningen. Läs mer om Vita Arkivet här, eller kontakta oss så berättar vi mer.

Lokala samarbeten i Torslanda

Vi värnar gärna om våra lokala samarbetspartner för bokning av t.ex  minnesstunder, såsom Ordenshusen & Lyckosten Catering mfl. 
Linneas Blomsterhörna, en mycket känd florist sedan många år på Hisingen anlitas för att skapa vackra blomsterarrangemang till olika begravningsceremonier. Vid behov finns en rad andra samarbeten tillgängliga i Göteborg med omnejd.

Borgerliga begravningar

Vi har ett stort antal samarbeten med officianter, både kommunala och fristående. Vi har även ett gott samarbete med bl.a Axel Falk som är en duktig Taube-tolkare och mycket uppskattad officiant som skapar det lilla extra kring ceremonierna.Kontakta oss gärna om ni önskar få veta mer om borgerliga begravningar.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Torslanda

Vi erbjuder också hembesök på Hisingen såväl som i Öckerö kommun. Vår begravningsbyrå ligger i ljusa, fina lokaler på Flygfältsgatan 23, samma hus som Capio Vårdcentral och mittemot Burger King, vid Amhult resecentrum, ett stenkast från Amhults Kyrka.

För bilburna finns fri parkering i 2 timmar utanför vårt hus, Terminal 3
Med Svart, Röd eller Gul Express från Centralstationen i Göteborg tar er direkt till Fonus begravningsbyrå i Torslanda.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Fonus begravningsbyrå i Torslanda
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Torslanda

Besök webbsida