Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Skärholmen

På Fonus begravningsbyrå i Skärholmen hjälper vi till att ordna alla sorters begravningar och gravsättningar. Det kan vara en stor begravning eller en liten enkel.  Vi utgår ifrån dina önskemål och finns med dig hela vägen från dödsfall till gravsättning. Här kan du även få hjälp att beställa en gravsten.

Vill du fylla i Vita Arkivet gör vi det gärna tillsammans med dig. Vita Arkivet är ett dokument som handlar om hur du vill ha din egen begravning.

Välkommen in om du har vägarna förbi eller ring oss gärna om du undrar över något. På Fonus begravningsbyrå i Skärholmen arbetar Solveig som har lång erfarenhet från begravningsbranschen.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist som är Sveriges största familjejuridiska byrå inom privat- och familjejuridik. Deras jurister kan hjälpa till med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor

Hitta oss på Fonus begravningsbyrå i Skärholmen

Det är lätt att komma till vår begravningsbyrå i Skärholmen, du hittar oss på Måsholmstorget utanför centrum. Kommer du med bil står du gratis 5 timmar med p-skiva i parkeringshuset. Väljer ni buss stannar ett flertal linjer på busstorget därifrån går man genom centrum till vårt kontor. Vi gör gärna hembesök om anhöriga har önskemål om det.

Varmt välkommen att kontakta oss på Fonus begravningsbyrå i Skärholmen!

Solveig Bergström
Solveig Bergström
Kundrådgivare/Representant
Per Schröder
Per Schröder
Kundrådgivare/Representant
Petra Barck
Petra Barck
Kontorschef
Pratar även finska
Öppettider Måndag - Fredag 09:00-17:00 Lördag - Söndag Stängt

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Skärholmen

Besök webbsida