Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Skärholmen

På Fonus begravningsbyrå i Skärholmen hjälper vi till att ordna alla sorters begravningar och gravsättningar. Det kan vara en stor begravning eller en liten och enkel. Vi utgår ifrån dina önskemål och finns med dig hela vägen från dödsfall till gravsättning. Här kan du även få hjälp att beställa en gravsten.

Klicka här för att kontakta oss
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Måsholmstorget 28 127 48 Skärholmen

Vita Arkivet

Att tänka på sin egen begravning kan kännas konstigt, men det är till stor hjälp för dina anhöriga. Berätta hur du vill ha det i Vita Arkivet. Det kostar ingenting och du kan ändra när du vill.

Till Vita Arkivet

Vi som hjälper dig på Fonus i Skärholmen

Per Schröder
Per Schröder
Kundrådgivare
Vera Ahtonen
Vera Ahtonen
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Pratar även ryska
Petra Barck
Petra Barck
Kundområdeschef

Petra Barck är certifierad begravningsentreprenör och har jobbat på Fonus sedan 2012. För ett par år sedan blev hon kontorschef och idag ansvarar hon för kontoren i Stockholm syd, Huddinge, Tumba, Södertälje och Skärholmen. 

För Petra är mötet med de anhöriga det viktigaste och att helheten av begravningen blir ett ljust och fint minne. Hon uppskattar att vi har ett fint samarbete med florister och cateringfirmor så att vi tillsammans kan genomföra fina begravningar och minnesstunder. Petra tycker också om att få presentera våra gravstenar och att hjälpa de anhöriga att göra sina personliga val.

Pratar även finska

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Berätta för dina anhöriga vad som är viktigt

Vita Arkivet är ett dokument som handlar om hur du vill ha din egen begravning. Om du vill fylla i Vita Arkivet gör vi det gärna tillsammans med dig. Kom in till oss om du har vägarna förbi eller ring oss om du undrar över något. 

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist som är Sveriges största familjejuridiska byrå inom privat- och familjejuridik. Deras jurister kan hjälpa till med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor

Hitta oss på Fonus begravningsbyrå i Skärholmen

Det är lätt att komma till vår begravningsbyrå i Skärholmen, du hittar oss på Måsholmstorget utanför centrum. Kommer du med bil står du gratis 5 timmar med p-skiva i parkeringshuset. Väljer ni buss stannar ett flertal linjer på busstorget därifrån går man genom centrum till vårt kontor. Vi gör gärna hembesök om anhöriga har önskemål om det.

Varmt välkommen att kontakta oss på Fonus begravningsbyrå i Skärholmen!

Fonus begravningsbyrå i Skärholmen
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Skärholmen

Besök webbsida