Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Skärholmen

På Fonus i Skärholmen hjälper vi till att ordna alla sorters begravningar och gravsättningar. Det kan vara en stor begravning eller en liten enkel.  Vi utgår ifrån dina önskemål och finns med dig hela vägen från dödsfall till gravsättning. Här kan du även få hjälp att beställa en gravsten.

Vill du fylla i Vita arkivet gör vi det gärna tillsammans med dig. Vita arkivet är ett dokument som handlar om hur du vill ha din egen begravning.
Välkommen in om du har vägarna förbi eller ring oss gärna om du undrar över något. Vi som arbetar här heter Karin och Solveig, vi har lång erfarenhet från begravningsbranschen.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens jurist som är Sveriges största familjejuridiska byrå inom privat- och familjejuridik. Deras jurister kan hjälpa till med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor

Hitta oss

Det är lätt att komma till vår begravningsbyrå i Skärholmen. Vi är ”Röda Linjens” – begravningsbyrå, du hittar oss mellan Skärholmens två tunnelbaneuppgångar. Kommer du med bil står du gratis 5 timmar med p-skiva i parkeringshuset. Väljer ni buss stannar ett flertal linjer på busstorget utanför vår begravningsbyrå. Våra lokaler är handikappanpassade och vi gör gärna hembesök om anhöriga har önskemål om det.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Karin Frygnegård
Karin Frygnegård
Kundrådgivare/representant
Solveig Bergström
Solveig Bergström
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.