Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Limhamn

Vi på Fonus begravningsbyrå i Limhamn lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidna var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Klicka här för att kontakta oss
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Linnégatan 20 216 12 Limhamn

Vill du ha hjälp att tända ett ljus?

Om du själv inte kan besöka graven under allhelgonahelgen hjälper vi dig gärna att tända ett ljus.

Beställ en ljuständning

Vi som hjälper dig på Fonus i Limhamn

Peter Johansson
Peter Johansson
Kundområdeschef
Maria Ryber
Maria Ryber
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Pratar även engelska
Maxine Rundgren
Maxine Rundgren
Kundområdeschef

Hos oss är du i trygga händer

Fonus i Limhamn är med dig i hela processen från planering till genomförande. Vi gör det där lilla extra som kanske inte alltid förväntas. Vi arbetar med känsla och hjärta, alltid med kunden i fokus. 

Vi har förutsättningar att med trygga händer hjälpa människor i en av de kanske svåraste stunder i livet, oavsett vilken religion eller samfund man tillhör. Vi har möjlighet att hjälpa dig med allt som rör en begravning oavsett var i Sverige som begravningen ska hållas. Om ni önskar kan vi göra hembesök om behov finns för det, vi kan även hålla kundmötet som ett videomöte. Vi har en jourgrupp som svarar när kontoret är stängt, dygnet runt, alla dagar.

Med våra erfarenhet och helhjärtade engagemang kommer vi att göra allt för att skapa ett vackert och värdigt avslut.

Vita Arkivet

Det kan kännas ledsamt att tänka på sin egen död och begravning. Men att ägna en stund åt just det är en bra idé av omtanke för dina anhöriga, men också för att få med saker som är viktiga för dig. Vita Arkivet finns i pappersform och går att hämta på vår begravningsbyrå. Du kan också skapa ett digitalt Vita Arkiv som du gör genom att använda BankID. Behöver du vägledning så hjälper vi dig gärna utan kostnad.

Borgerlig begravning

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, vilket lämnar stor frihet för egna önskemål. Den kan till exempel ske i hemmet eller ute i naturen. Möjligheterna är nästintill oändliga.

Vi har stor erfarenhet av borgerliga begravningar och kan hjälpa till med råd och idéer. 

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Malmö. Genom deras jurister kan du få hjälp med bouppteckningar, upprätta testamente eller andra juridiska frågor.

Lokala samarbeten i Limhamn

Vi samarbetar med lokala florister i Limhamn och har även kontakt med musiker och solister för musikaliska inslag vid begravningen. Finns det önskemål om mat och dryck vid minnesstunden har vi samarbete med flera restauranger i Limhamn.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Limhamn

Fonus begravningsbyrå i Limhamn finner du i hörnet av Kalkbrottsgatan och Linnégatan, nära Limhamns torg. Det finns goda parkeringsmöjligheter runt torget och även utanför på Linnégatan. Om du åker kollektivt stannar Buss 33 och 34 en liten bit från Fonus begravningsbyrå.

Vi gör även hembesök i bland annat Limhamn, Hyllie och Bunkeflo. Vill du att vi kommer hem till dig så gör vi det oavsett var i Malmö du bor.

Du är varmt välkommen att kontakta oss i Limhamn!

Fonus begravningsbyrå i Limhamn
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Malmö

Besök webbsida