Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Limhamn

Vi på Fonus begravningsbyrå i Limhamn lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidna var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Kontakta oss
Måndag - Fredag 09:00-16:00

Vi kan vara ute på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Linnégatan 20 216 12 Limhamn

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi som hjälper dig på Fonus i Limhamn

Claudia Urrutia
Claudia Urrutia
Kundrådgivare och Ceremonivärd

Claudia Urrutia har jobbat på Fonus sedan april 2019. Hon brinner för att det sista avskedet ska bli personligt och precis som de anhöriga tänkt sig. Det är många svåra val som man ställs inför när en begravning ska planeras och Claudia är lyhörd, empatisk och vägledande.

"Blommor samt musik är ett sätt för de efterlevande att utrycka sin sorg och skapa varma, vackra minnen att lämnas med."

Pratar även spanska
Peter Johansson
Peter Johansson
Kontorschef

Hos oss är du i trygga händer

Fonus i Limhamn är med dig i hela processen från planering till genomförande. Vi gör det där lilla extra som kanske inte alltid förväntas. Vi arbetar med känsla och hjärta, alltid med kunden i fokus. 

Vi har förutsättningar att med trygga händer hjälpa människor i en av de kanske svåraste stunder i livet, oavsett vilken religion eller samfund man tillhör. Vi har möjlighet att hjälpa dig med allt som rör en begravning oavsett var i Sverige som begravningen ska hållas. Om ni önskar kan vi göra hembesök om behov finns för det, vi kan även hålla kundmötet som ett videomöte. Vi har en jourgrupp som svarar när kontoret är stängt, dygnet runt, alla dagar.

Med våra erfarenhet och helhjärtade engagemang kommer vi att göra allt för att skapa ett vackert och värdigt avslut.

Vita Arkivet

Det kan kännas ledsamt att tänka på sin egen död och begravning. Men att ägna en stund åt just det är en bra idé av omtanke för dina anhöriga, men också för att få med saker som är viktiga för dig. Vita Arkivet finns i pappersform och går att hämta på vår begravningsbyrå. Du kan också skapa ett digitalt Vita Arkiv som du gör genom att använda BankID. Behöver du vägledning så hjälper vi dig gärna utan kostnad.

Borgerlig begravning

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, vilket lämnar stor frihet för egna önskemål. Den kan till exempel ske i hemmet eller ute i naturen. Möjligheterna är nästintill oändliga.

Vi har stor erfarenhet av borgerliga begravningar och kan hjälpa till med råd och idéer. 

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Malmö. Genom deras jurister kan du få hjälp med bouppteckningar, upprätta testamente eller andra juridiska frågor.

Lokala samarbeten i Limhamn

Vi samarbetar med lokala florister i Limhamn och har även kontakt med musiker och solister för musikaliska inslag vid begravningen. Finns det önskemål om mat och dryck vid minnesstunden har vi samarbete med flera restauranger i Limhamn.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Limhamn

Fonus begravningsbyrå i Limhamn finner du i hörnet av Kalkbrottsgatan och Linnégatan, nära Limhamns torg. Det finns goda parkeringsmöjligheter runt torget och även utanför på Linnégatan. Om du åker kollektivt stannar Buss 33 och 34 en liten bit från Fonus begravningsbyrå.

Vi gör även hembesök i bland annat Limhamn, Hyllie och Bunkeflo. Vill du att vi kommer hem till dig så gör vi det oavsett var i Malmö du bor.

Du är varmt välkommen att kontakta oss i Limhamn!

Fonus begravningsbyrå i Limhamn

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Måndag - Fredag 09:00-16:00

Vi kan vara ute på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Malmö

Besök webbsida