Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Limhamn

Vi på Fonus begravningsbyrå i Limhamn lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidna var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Borgerlig begravning

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, vilket lämnar stor frihet för egna önskemål. Den kan till exempel ske i hemmet eller ute i naturen. Möjligheterna är nästintill oändliga.

Vi har stor erfarenhet av borgerliga begravningar och kan hjälpa till med råd och idéer. 

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Malmö. Genom deras jurister kan du få hjälp med bouppteckningar, upprätta testamente eller andra juridiska frågor.

Lokala samarbeten i Limhamn

Vi samarbetar med lokala florister i Limhamn och har även kontakt med musiker och solister för musikaliska inslag vid begravningen. Finns det önskemål om mat och dryck vid minnesstunden har vi samarbete med flera restauranger i Limhamn.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Limhamn

Fonus begravningsbyrå i Limhamn finner du i hörnet av Kalkbrottsgatan och Linnégatan, nära Limhamns torg. Det finns goda parkeringsmöjligheter runt torget och även utanför på Linnégatan. Om du åker kollektivt stannar Buss 33 och 34 en liten bit från Fonus begravningsbyrå.

Vi gör även hembesök i bland annat Limhamn, Hyllie och Bunkeflo. Vill du att vi kommer hem till dig så gör vi det oavsett var i Malmö du bor.

Du är varmt välkommen att kontakta oss i Limhamn!

Claudia Urrutia
Claudia Urrutia
Kundrådgivare
Peter Johansson
Peter Johansson
Kontorschef
David Åberg
David Åberg
Kundrådgivare/Representant
Therese Skoglund
Therese Skoglund
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag - Fredag 09:00-17:00 Lördag - Söndag Stängt

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Malmö

Besök webbsida