Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Limhamn

På Fonus begravningsbyrå i Limhamn möter du Åsa Olsson och Peter Johansson. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning.

Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidna var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens jurist i Malmö. Genom deras jurister kan du få hjälp med bouppteckningar, upprätta testamente eller andra juridiska frågor.

Lokala samarbeten i Limhamn

Vi samarbetar med lokala florister i Limhamn och har även kontakt med musiker och solister för musikaliska inslag vid begravningen. Finns det önskemål om mat och dryck vid minnesstunden har vi samarbete med flera restauranger i Limhamn.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Limhamn

Fonus begravningsbyrå i Limhamn finner du i hörnet av Kalkbrottsgatan och Linnégatan, nära Limhamns torg. Det finns goda parkeringsmöjligheter runt torget och även utanför på Linnégatan. Välkommen att besöka oss eller att kontakta oss på annan väg.

Du är varmt välkommen att kontakta oss i Limhamn!

Peter Johansson
Peter Johansson
Kontorschef
Åsa Olsson
Åsa Olsson
Kontorschef
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.