Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Kista

Hos oss möter du Gunilla Brogren. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning.

Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidne var för att kunna skapa en personlig begravning.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens jurist. Deras jurister hjälper till med familjejuridiska frågor såsom bouppteckning, testamente eller arvskifte. Caroline Sörgjerd är jurist och finns ofta på plats på vår begravningsbyrå torsdag förmiddag.

Lokala samarbeten och aktiviteter

Gunilla är ibland ute och föreläser på bland annat vårdskolor för elever som jobbar med patienter i livets slutskede. Det är väldigt uppskattat när vi är ute och diskuterar olika sätt att se på döden och begravningar för olika religioner och traditioner.

Floristen jag har samarbete med heter Isabellas blommor. Hon gör fina blomdekorationer.

Hitta oss i Kista

Vår begravningsbyrå ligger på Kistagången 24. Med kollektivtrafik kan man ta tunnelbanans blå linjen mot Akalla och gå av vid Kista, Blåbuss 178 station Jan Stenbecks torg, Pendeltåg till Helenelunds station med en promenad på cirka 15 minuter.

Om du åker bil åker du till Kista Galleria, utgång Kistamässan. Vi gör givetvis också hembesök i närområdet såsom Kista, Sollentuna, Solna och Sundbyberg.

Varmt välkommen att höra av er till oss!

Gunilla Brogren
Gunilla Brogren
Kontorschef