Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Frövi

Att ordna med en begravning efter en familjemedlem är ett hedersuppdrag och en känslosam uppgift. Det är många frågor som behöver svar och hur ska du veta att du får rätt hjälp.

Här på Fonus, din lokala begravningsbyrå i Frövi kan du vara säker på att dina frågor får svar av vår kunniga medarbetare Eva Järnkvist. Hon guidar dig genom alla delar som ingår i en begravning såsom annons, kista, blommor, musik olika gravsättningsalternativ mm. Allt för att du ska känna dig trygg i att du får den hjälp du behöver i denna svåra stund.

Detta gäller också det juridiska genom Fonus dotterbolag Familjens Jurist så får ni rätt hjälp med bouppteckningen, och all annan livstidsjuridik till exempel testamente, samboavtal, äktenskapsförord eller förvaltning av dödsbon.

Kommer du in till kontoret får du även hjälp med minnesgåvor, blomsterbeställningar eller att fylla i dokumentet Vita Arkivet.

Vid ett dödsfall kan det finnas försäkringar som faller ut och vi hjälper dig att leta efter dessa samt ser till att dem betalas ut.

Fonus har en egen begravningsförsäkring som du kan ansöka om så att du kan vara trygg i att det finns medel till att betala en framtida begravning.

Vi kommer gärna ut till företag, föreningar och utbildningsställen för att kostnadsfritt informera om begravningar, försäkringar eller juridik.

Vill du veta mer så gå in på vår hemsida där finns det mycket information. Här kan bland annat läsa dödsannonser, beställa blommor eller få djupare kunskap om begravningar och dess historia.

Välkommen in att prata begravning, försäkring eller för att få hjälp med minnesgåvor eller blombeställningar. Du hittar oss på Järnvägsgatan 6 i Frövi och kontoret är öppet tisdagar kl 14.00-16-00. Då kontoret är ett enmanskontor så kan avvikande öppettider förekomma.

Eva Järnkvist
Eva Järnkvist
Kundrådgivare/Representant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.