Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Angered

På Fonus i Angered möte du Elis Andersson Norgren och Göran Gillheimsom som hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning. Vi har tillgång till finsktalande personal vid behov.

Kontakta oss

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Angereds Torg 10 424 65 Angered

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi som hjälper dig på Fonus i Angered

Elis Andersson Norgren
Elis Andersson Norgren
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Göran Gillheim
Göran Gillheim
Ceremonivärd

Göran Gillheim har lång erfarenhet av Fonus transportverksamhet, såväl i Stockholm som Göteborg. I många år har Göran arbetat som representant vid begravningar och har därmed erafenhet av de flesta olika borgerliga och religiösa ordningar. Göran arbetar även med kundkontakter inne på våra kontor.

Susanne Wedner
Susanne Wedner
Kontorschef

Susanne Wedner är diplomerad kundrådgivare och har arbetat på Fonus sedan 2005. Sedan 2006 är hon även borgerlig officiant. Susanne är kontorschef för kontoren i Kungälv, Kortedala, Angered, Hjalmar Brantingsgatan, Torslanda och Stenungsund.

Lokala samarbeten i Angered

Vi har lokala samarbeten med florister och cateringfirmor. Vi har samarbete med cateringfirmorna Lyckosten, Ordenshuset och Hotell Örgryte. När det gäller blommor har vi ett samarbete med Blomster Ateljén.

Vi har ett nära samarbete med Angereds församling. Kyrkor som tillhör församlingen är Gunnareds kyrka, Bergums kyrka, Hjällbo kyrka, Hammarkullens kyrka och den pittoreska Angereds kyrka.

Miljöbegravning i Angered

På Fonus i Angered erbjuder vi ett miljövänligt begravningssortiment. Begravningssortimentet är framtaget för att ha så liten miljöpåverkan som möjligt. Här kan du läsa mer om vårt miljösortimentet.

Borgerlig begravning i Angered

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska se ut eller utformas. Det ger stort utrymme för egna önskemål och tankar. Vi har stor erfarenhet av att planera och genomföra borgerliga begravningar och vi har samarbete med lokala borgerliga officianter som kan planera och hålla i den borgerliga begravningen.

Borgliga begravningar brukar förläggas på Kviberg där det erbjuds två kapell i olika storlekar, men självklart arrangerar vi begravningar på alla kapell som finns runt om i Göteborg.

Behöver du juridisk rådgivning?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Angered. Familjens Jurist finns på Storgatan i Göteborg. Deras jurister kan hjälpa dig med bouppteckning, arvskifte eller att teckna testamente.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Angered

Fonus begravningsbyrå i Angered ligger vid Angereds torg, Angereds torg 10. Du når oss genom att åka spårvagn 9 mot Angered. Det finns gott om parkeringsplatser i anslutning till torget om du kommer med bil. Vi gör givetvis hembesök om du hellre önskar det.

Vi som arbetar på Fonus begravningsbyrå i Angered

På Fonus begravningsbyrå i Angered arbetar Balsem Markous. Balsem Markous började på Fonus i Angered i januari 2018 och arbetar som kundmottagare. Balsem har sina rötter i Irak.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss i Angered!

Kontakta oss

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Angered

Besök webbsida