Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Angered

På Fonus i Angered möte du Johanna Jonsson som är certifierad begravningsentreprenör. Johanna hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning.

Lokala samarbeten i Angered

Vi har lokala samarbeten med florister och cateringfirmor. Vi har samarbete med cateringfirmorna Lyckosten, Ordenshuset och Hotell Örgryte. När det gäller blommor har vi ett samarbete med Blomster Ateljén.

Vi har ett nära samarbete med Angereds församling. Kyrkor som tillhör församlingen är Gunnareds kyrka, Bergums kyrka, Hjällbo kyrka, Hammarkullens kyrka och den pittoreska Angereds kyrka.

Borgerlig begravning

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska se ut eller utformas. Det ger stort utrymme för egna önskemål och tankar. Vi har stor erfarenhet av att planera och genomföra borgerliga begravningar och vi har samarbete med lokala borgerliga officianter som kan planera och hålla i den borgerliga begravningen.

Borgliga begravningar brukar förläggas på Kviberg där det erbjuds två kapell i olika storlekar, men självklart arrangerar vi begravningar på alla kapell som finns runt om i Göteborg.

Behöver du juridisk rådgivning?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Angered. Familjens Jurist finns på Storgatan i Göteborg. Deras jurister kan hjälpa dig med bouppteckning, arvskifte eller att teckna testamente.

Miljöbegravning

Vi erbjuder miljöbegravning. En miljöbegravning innebär att alla delar, från planering till genomförande av begravning och minnesstund, sker med så liten miljöpåverkan som möjligt. Begravningen genomförs med andra ord så hållbart som möjligt utifrån lokala förutsättningar med kundens önskemål i fokus.

Det finns många val att göra när en begravning ska planeras. En miljöbegravning innehåller minst fem av följande alternativ: miljökista, miljöurna eller minneslund, miljögravsten, svepskjorta i ekologisk bomull, miljömärkta trycksaker, fossilfria transporter, ekologisk och närproducerad mat och dryck samt miljömärkta och närproducerade blommor.

Vi hjälper gärna till med att presentera våra hållbara alternativ och lyssnar till era önskemål. Tillsammans utformar vi ett personligt och hållbart avsked. Läs mer om miljöbegravning här.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Angered

Fonus begravningsbyrå i Angered ligger vid Angereds torg, Angereds torg 10. Du når oss genom att åka spårvagn 9 mot Angered. Det finns gott om parkeringsplatser i anslutning till torget om du kommer med bil.
Vi gör givetvis hembesök om du hellre önskar det.

Vi som arbetar på Fonus begravningsbyrå i Angered

På Fonus begravningsbyrå i Angered arbetar Johanna Jonsson och Balsem Markous.

Johanna Jonsson är certifierad begravningsentreprenör och började på Fonus 2010. Johanna har arbetet på flera av kontoren i distriktet bland annat på Första Långgatan. Johanna har stor erfarenhet av samarbete med föreningar från andra kulturer. 

Balsem Markous började på Fonus i Angered i januari 2018 och arbetar som kundmottagare. Balsem har sina rötter i Irak.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss i Angered!

Johanna Jonsson
Johanna Jonsson
Kundrådgivare/Representant
Balsem Markous
Balsem Markous
Kundmottagare
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.