Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Angered

På Fonus i Angered möte du Balsem Markous som hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning.

Lokala samarbeten i Angered

Vi har lokala samarbeten med florister och cateringfirmor. Vi har samarbete med cateringfirmorna Lyckosten, Ordenshuset och Hotell Örgryte. När det gäller blommor har vi ett samarbete med Blomster Ateljén.

Vi har ett nära samarbete med Angereds församling. Kyrkor som tillhör församlingen är Gunnareds kyrka, Bergums kyrka, Hjällbo kyrka, Hammarkullens kyrka och den pittoreska Angereds kyrka.

Miljöbegravning i Angered

På Fonus i Angered erbjuder vi miljöbegravningar. En miljöbegravning innebär att alla delar, från planering till genomförande och minnesstund, sker med så liten miljöpåverkan som möjligt. Här kan du läsa mer om miljöbegravningar.

Borgerlig begravning i Angered

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska se ut eller utformas. Det ger stort utrymme för egna önskemål och tankar. Vi har stor erfarenhet av att planera och genomföra borgerliga begravningar och vi har samarbete med lokala borgerliga officianter som kan planera och hålla i den borgerliga begravningen.

Borgliga begravningar brukar förläggas på Kviberg där det erbjuds två kapell i olika storlekar, men självklart arrangerar vi begravningar på alla kapell som finns runt om i Göteborg.

Behöver du juridisk rådgivning?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Angered. Familjens Jurist finns på Storgatan i Göteborg. Deras jurister kan hjälpa dig med bouppteckning, arvskifte eller att teckna testamente.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Angered

Fonus begravningsbyrå i Angered ligger vid Angereds torg, Angereds torg 10. Du når oss genom att åka spårvagn 9 mot Angered. Det finns gott om parkeringsplatser i anslutning till torget om du kommer med bil.
Vi gör givetvis hembesök om du hellre önskar det.

Vi som arbetar på Fonus begravningsbyrå i Angered

På Fonus begravningsbyrå i Angered arbetar Balsem Markous. Balsem Markous började på Fonus i Angered i januari 2018 och arbetar som kundmottagare. Balsem har sina rötter i Irak.

Vi har tillgång till finsktalande personal vid behov.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss i Angered!

Balsem Markous
Balsem Markous
Kundmottagare
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Angered

Besök webbsida