Vita Arkivet

Om Vita Arkivet

Äldre kvinna i lila med ljust hår

Planera för din begravning och underlätta för dina anhöriga genom att fylla i Vita Arkivet. Det är enkelt och helt kostnadsfritt.

Vita Arkivet är ett dokument där du talar om hur du vill ha din begravning utformad, vilka försäkringar du har och var dina juridiska handlingar finns förvarade. Du har alltid möjlighet att ändra och komplettera dina önskemål.

Vill du att dina närstående ska få tillgång till dina önskemål efter din död, oavsett vilken Fonusbyrå de vänder sig till, skapa ett online-konto eller förvara Vita Arkivet hos oss.

Det är helt kostnadsfritt!

Vita Arkivet online

Skapa ett användarkonto och fyll i Vita Arkivet på webben! Du kan enkelt göra ändringar och dina anhöriga eller efterlevande får tillgång till dina uppgifter efter din död genom Fonus. Vill du ha hjälp att skapa ett konto, välkommen in till närmaste Fonus begravningsbyrå!

Till Vita Arkivet online (öppnas i ett eget fönster)

Vita Arkivet som PDF

Här nedan kan du hämta Vita Arkivet som PDF-fil som du skriver ut och fyller i för hand.

VA_Bro_2013_31maj.pdf 
Vägledning för att fylla i blanketten

VA_Blankett_2013_31maj.pdf 
Blankett att fylla i

1302_VA_Plastkort.pdf 
Med pappersbroschyren finns ett plastkort som du kan ha i plånboken för att berätta att du fyllt i Vita Arkivet. Här finns även det för utskrift!

Vita Arkivet som pappersbroschyr

Hämta Vita Arkivet som broschyr på närmaste Fonus begravningsbyrå. Där kan du även få hjälp att fylla i det, och kan lämna in det för förvaring, helt kostnadsfritt.

Beställ Vita Arkivet som broschyr  via Fonus e-butik, så sänder vi ett eller flera exemplar kostnadsfritt direkt hem till dig.

Till Vita Arkivet i Fonus e-butik
(e-butiken öppnas i ett eget fönster)