Alternativ till sten

Ett minnesmärke behöver inte betyda en gravsten. Det kan vara i trä, metall, natursten, stenkomposit och glas. 

Kontakta oss via formuläret under rubriken Kontakta oss om gravsten i vänstermenyn om du har frågor eller vill beställa.

Sten och glas
Gravsten i granit och strukturerat glas. Kombinationen av sten och glas ger dig möjlighet att lägga till och ändra stenens utseende utan att den behöver flyttas.Hur texten framträder är beroende av hur ljuset faller på stenen och vad som finns bakom den.

Gravsten i sten och glas

Smide
Smideskors finns i många utseenden, nedan ett urval av våra modeller. Här kan du välja mellan modernare och mer traditionella utformningar. På samtliga sitter en skylt av koppar som du själv avgöra storlek och form på.

Smideskors - ett alternativ till gravstenSmideskors - ett alternativ till gravstenSmideskors som alternativ till gravstenSmideskors som gravstenSmideskorsSmideskors finns i många utföranden

Stenkomposit
En gravsten i stenkomposit väger mindre, är lätt att rengöra och justera om den skulle bli sned av markförändringar. Vad gäller dekoration arbetar man med lackbehandlat fototryck på gravstenen. Gravstenen är också enkel att omarbeta om man vill göra om stenen med nya namn, data och bilder.

På www.vitastenar.se, beställer du en gravsten i stenkomposit. Här finns ett designverktyg för att utifrån modellerna komponera en gravsten med form, bilder och text.

Gravsten i stenkomposit i färg clamshellGravsten i stenkomposit i färg EverestGravsten i stenkomposit i färg NightskyGravsten i stenkomposit i färg Midnight