Köpa gravsten på nätet

Vi har flera samarbetspartners som erbjuder beställning av gravsten via nätet. De har ett stort utbud av gravstenar till bra priser, och möjlighet till egen design av stenen.

fonusgravstenar.se

En grå stående gravsten med en vit duvaVia fonusgravstenar.se beställer du snabbt och enkelt en gravsten via Internet – vår prisgaranti ger dig minst 500 kronor lägre pris oavsett modell! Oavsett vilken gravsten du valt så garanterar vi ett pris som ligger minst 500 kronor lägre än vad någon annan leverantör erbjuder.

Välj mellan våra 47 modellstenar och 10 färger i stensorter från hela världen, även svensk granit. Du kan också designa din egen modell. Sänd oss en skiss på gravstenen så återkommer vi med ritning och pris.

Leveranstiden är cirka 9 veckor från godkänd beställning till dess att stenen är monterad på plats på graven.

Till fonusgravstenar.se>>

 

vitastenar.se

En vit stående gravstenPå vitastenar.se beställer du en gravsten i stenkomposit. Här finns ett designverktyg för att utifrån modellerna komponera sin egna gravsten med form, bilder och text.

Det är ett nytt material vad gäller gravsten, men har under snart 50 år använts som byggmaterial och till köksinredningar. Ett beprövat material som är beständigt mot både köld och uv-strålning. Materialet heter Corian©.

Stenarna väger cirka 25 kg och det är ungefär en tredjedel av vikten på en sten i granit. Det minskar skaderisken både för montörer och besökare på kyrkogården. En ny monteringsmetod innebär att man lätt själv kan justera stenen om den på grund av markförändringar skulle bli sned.

Materialet är i det närmaste porfritt vilket gör det fritt från algangrepp och är mycket lätt att rengöra.

Den nya tekniken innebär att man arbetar med fototryck på gravstenen som är lackbehandlat och därmed mycket beständigt. Gravstenen är också enkel att omarbeta om man vill göra om stenen med nya namn, data och bilder.