Vi hjälper dig med

                    Välkommen till Fonus begravningsbyrå!

Fonus är Sveriges mest anlitade begravningsbyrå och den enda som är rikstäckande. Det innebär att du kan beställa en begravning på närmaste begravningsbyrå, även om begravningen ska ske på en annan ort. Vi finns på flera orter i Sverige och på flera ställen i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi vet att platsen för mötet kan vara viktigt och hjälper dig därför på vårt kontor, i din hemmiljö eller på internet. Hos oss kan du få hjälp med allt, från begravning till bouppteckning och arvskifte. Vi ordnar alla typer av begravningar; såväl borgerliga som knutna till något trossamfund. Med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi ceremonien efter dina önskemål och behov.

 

Att finnas till i stunder där hjälpen behövs, med ett godhjärtat och varmt bemötande, är medmänskligt. Vi vet hur mycket det personliga stödet betyder i en stund som vidrör något av det svåraste i livet. Ta gärna kontakt med oss så snart du har möjlighet. När den första kontakten väl är etablerad ger vi dig god tid att fatta de beslut som behövs för att planera begravningens alla detaljer. Vill du underlätta för dina närmaste genom att planera din egen begravning kan vi hjälpa dig med att fylla i Vita Arkivet eller ansöka om en begravningsförsäkring. Fonus begravningsbyrå samarbetar med Familjens jurist, Sveriges största familjejuridiska byrå med över 30 kontor runt om i landet. Samarbetet innebär att vi kan erbjuda dig alla familjejuridiska tjänster på ett och samma ställe. 

Fonus är en ekonomisk förening, ägd av fler än 2.300 organisationer och föreningar, med uppgiften att göra Fonus verksamhet mer känd och lättillgänglig inom hela Sverige. De har också möjlighet att påverka branschens utveckling. Alla eventuella vinster återinvesteras i verksamheten. Där kommer den våra kunder till godo och framförallt: när vi återinvesterar vinsten investerar vi i vår framtid. All verksamhet inom Fonus är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2008 inom områdena: Begravning, Försäkring och Sten. Dessutom är begravningsverksamheten certifierad enligt SS-EN 15017:2006, som är en europeisk standard för begravningstjänster. Detta innebär att vi erbjuder dig som kund, ett väl utfört arbete till rätt kvalitet.