Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Vetlanda

Fonus Vetlanda

Kullgatan 16
574 31 Vetlanda
0383-165 50
Fax0383-166 87

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Vetlanda har öppet måndag - torsdag mellan kl 10.00 - 16.00. Vi har telefonjour dygnet runt. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidsbokning.

Vi som jobbar här

Jeanette Axelsson

Kundrådgivare / Representant

Jenny Lindgren

Kundrådgivare / Representant

Vi samarbetar med Juristbyrån

Om oss

Mitt på smålänska höglandet hittar ni bandy- och speedwaymetropolen Vetlanda. Här på Kullgatan 16 C finns Fonus begravningsbyrå. Endast ca 100 meter från buss och tågstation och med goda parkeringsmöjligheter.

Vi som arbetar här heter Jeanette Axelsson och Jenny Lindgren. Med personligt och kunnigt engagemang erbjuder vi helhetslösningar inom begravning, försäkringsutredningar och gravsten. Vi ordnar alla typer av begravningar, borgerliga eller knutna till något trossamfund. Vi har öppet på begravningsbyrån enligt ovan och har telefonjour dygnet runt. Hos oss är du även välkommen att beställa blommor, köpa ljus och lyktor och få hjälp med att fylla i Vita Arkivet. Har du svårt för att komma till oss, gör vi gärna hembesök. Fonus samarbetspartner Juristbyrån sköter all juridik, och de kommer till oss efter tidsbokning för att träffa er kunder på plats.

Via vår hemsida www.fonus.se kan man se allt vi har att erbjuda och förbereda sig själv inför besöket hos oss genom att se på kistor, urnor och blommor. Även annonser från hela landet går att finna här.

Välkommen till oss i Vetlanda!

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan.
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!