Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Vänersborg

Fonus Vänersborg

Edsgatan 22
462 30 Vänersborg
0521-61160
Fax0521-13686

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Vänersborg har öppet måndag - fredag mellan kl 09.00 - 17.00 med stängt för lunch kl 12.00 - 13.00. Vi har telefonjour dygnet runt. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidsbokning.

Vi som jobbar här

Ingela Thoresson

Kontorschef

Ingemar Skoog

Kundrådgivare / Representant

Anna-Karin Lidén

Kundrådgivare / Representant

Vi samarbetar med Familjens jurist i Trollhättan 

Om oss

Fonus begravningsbyrå i Vänersborg är centralt beläget, inte långt från Vänerns strand och den vackra Skräckleparken. I kulturaxeln finns vår gamla Residensbyggnad, den nyrenoverade och vackra Vänersborgs kyrka och här finns också Sveriges äldsta och mycket aktiva museum.

Runt hörnet finns den berömda skalden Birger Sjöbergs födelsehus, där han en gång bland annat skrev ”Släpp fångarna loss det är vår”, ”Den första gång jag såg dig” och inte minst ”Lilla Paris”, som också Vänersborg ibland kallas.

I nutid är det nog vår sångfågel Agnes som man mest hör talas om!

Här på kontoret träffar ni Ingela Thoresson och Ingemar Skoog. Båda med mångårig kunskap vad gäller begravningar, gravsten och allt vad som hör begravningar till. Vi hjälper dig att anordna såväl kyrklig som borgerlig begravning och inte minst ordna begravning inom det numera mångkulturella samhället. Utöver kontorstid har vi även jour dygnet runt.

Vi har även Nancy Falk, som ombud i Färgelanda med omnejd, knuten till oss.

Tillgängligheten till Fonus i Vänersborg är mycket god med gott om parkeringsplatser och busshållplats 50 meter från kontoret. Vi finns på gatunivå, i ljusa och trevliga lokaler, där du som kanske är rörelsehindrad lätt kan besöka oss.

Vi hjälper dig med allmänna frågor, att fylla i Vita Arkivet, blombeställning och minnesgåvor.

Vi medverkar gärna kostnadsfritt vid utbildning- och informationstillfällen hos föreningar och organisationer.

Med Familjens Jurist har vi ett gott samarbete, där du hos oss kan få hjälp med bl.a. testamente, bouppteckning, arvskifte samt mycket, mycket mer.

Här på vår hemsida kan du bland annat få information om priser, söka dödsannonser eller fylla i och registrera ditt Vita Arkivet online.

Välkommen till oss i Vänersborg!

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!