Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Vällingby

Fonus Vällingby

Vällingby Torg 19
162 65 Vällingby
08-709 86 60
Fax08-37 04 08

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Vällingby har öppet måndag - fredag mellan kl 09.00 - 17.00. Vi har telefonjour dygnet runt. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidsbokning.

Vi som jobbar här

Lotta Ringnér

Kontorschef

Merja Edström

Kundrådgivare

Talar också: Finska

Vi samarbetar med Familjens jurist i Stockholm, city 

Vi har flyttat från T-banehuset tvärsöver torget, hörnan bakom konditori Pallas.

Om oss

Det är lätt att hitta till Fonus i Vällingby eftersom många känner till det gamla konditoriet Pallas som funnits här sedan 50-talet, när den fina ABC-staden Vällingby öppnade sina portar. Fonus ligger vägg i vägg med Pallas. Vi huserar på markplan där man kan komma rätt in i våra ljusa och fräscha lokaler med stora torget precis utanför. Tvärsöver finns T-banestationen och även en del av busstorget, här finns även flera parkeringsgarage.

Fonus begravningsbyrå i Vällingby hjälper dig med allt, från dödsfall och begravning till bouppteckning och arvskifte. Vi är väl medvetna om att när man besöker oss så gör man det för att man måste, inte för att man vill. Ofta famlar man i mörkret och vill snabbt få information om vad som kommer att hända härnäst. Vi som arbetar här försöker alltid vara så tydliga som möjligt och försiktigt lotsa er genom alla val ni ska göra. Det handlar om att arrangera en minnesvärd begravningsceremoni och gravsättning enligt era och/eller den avlidnas önskemål. Vi säljer även gravstenar och hjälper till med bouppteckningar genom vårt unika samarbete med Familjens jurist.

Vi som jobbar här, Lotta och Merja, har tillsammans lång erfarenhet av denna speciella bransch som faktiskt berikar våra liv, då vi känner att vi kan hjälpa människor som befinner sig i en ovanligt svår och ofta smärtsam situation. Det låter kanske konstigt, men när vi suttit tillsammans med våra kunder ett par timmar och pratat och fikat så brukar det lätta en aning, och många säger att det gick bättre än förväntat. Att de nu fått något att hålla sig i, något litet som gör att man orkar ta sig igenom just den dagen. Det är det vi försöker hitta, det är dit vi vill, då känns det bra för oss som arbetar här. Vi har öppet vardagar 09.00-17.00.

Varmt välkomna in till oss på Fonus i Vällingby.

Lotta och Merja

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!