Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Uppsala

Fonus Uppsala

Östra Ågatan 39
753 22 Uppsala
018-15 51 75
Fax018-69 64 18

Öppettider

 Fonus begravningsbyrå i Uppsala har öppet måndag - fredag mellan kl 08.00 - 17.00. Vi har telefonjour dygnet runt. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidsbokning.

Vi som jobbar här

Anna Lewell

Kundrådgivare / Representant

Karin Sigurdsson

Kontorschef

Kenneth Lindqvist

Kundrådgivare / Representant

Mats Allvin

Kundrådgivare / Representant

Annika Gradin Jager

Kundrådgivare / Representant

Talar också: Nederländska

Tony Börjesson

Kundrådgivare / Representant

Benny Wällensjö

Representant

Vi samarbetar med Familjens jurist

Om oss

Fonus Uppsala, ett begravningskontor centralt beläget invid Fyrisån, vår adress är Östra Ågatan 39.

På kontoret träffar du oss Anna, Annika, Kenneth, Mats, Tony och Karin. Vi hjälper dig gärna med planering av begravning, avsked, bokning av kyrka, kapell, minnesstund, förtäring, solister, blommor, allt för att göra det sista avskedet av en nära anhörig eller vän till ett minnesfullt ögonblick.

Har du svårt att besöka oss gör vi gärna hembesök.

Här får du även hjälp med annonsens utformning i olika tidningar.

Att se ut en gravsten är inte lätt, det finns många varianter och olika regler för olika kyrkogårdar hur stenen får se ut. Hos oss i Uppsala får du hjälp av Tony Börjesson som försitter en mångårig och gedigen kunskap. Han lotsar dig gärna i det svåra valet av gravsten.

Behöver du lykta eller ljus till graven hittar du det hos oss, är du osäker på färg på slipsen så hör av dig till oss via telefon eller mail så får du information, vi har både vita och svarta slipsar.

Har du önskemål om att förbereda din egen begravning boka då in ett kostnadsfritt besök hos oss för att fylla i vita arkivet. Vita arkivet ett bra stöd för anhöriga i en svår stund.

Önskar du hedra någon med en gåva till en fond eller beställa blommor till en begravning så kan vi hjälpa till med det.

Fonus i Uppsala har avtal med kommun och landsting om att utföra bår hämtningar från olika vårdboenden och i hemmet för transport till patologen; ett uppdrag som för oss är en ära att få hjälpa till med.

När det gäller bouppteckning förmedlar vi gärna en kontakt med vår samarbetspartner Familjens jurist.

Du är alltid varmt välkommen till oss på kontoret, vi nås på telefon 018-155175 eller uppsala@fonus.se, på vår hemsida får du ytterligare information, www.fonus.se

Vi har öppet vardagar mellan 08.00 – 17.00.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!