Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Upplands Väsby

Fonus Upplands Väsby

Centralvägen 10
194 76 Upplands Väsby
08-709 86 20
Fax08-590 863 44

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Upplands Väsby har öppet måndag - fredag mellan kl 09.00 - 17.00. Vi har telefonjour dygnet runt. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidsbokning.

Vi som jobbar här

Susan Holmsteder

Kontorschef

Maria Forsander

Kundrådgivare / Representant

Vi samarbetar med Familjens jurist

Om oss

Vår begravningsbyrå ligger centralt beläget mellan Upplands Väsby pendeltågsstation och Väsby centrum.

Oavsett religiös eller icke-religiös bakgrund, finns vi tillhands för hjälpa er att planera en minnesvärd ceremoni utefter de önskemål just ni har. 

Fonus är rikstäckande, vilket betyder att vi kan hjälpa till med att  ordna begravningar i stort sett hela landet. Vi kan även hjälpa till att ordna begravningstransporter inom Sverige eller till/från utlandet.

För att vi verkligen ska kunna ta emot ert på bästa sätt rekommenderar vi att ni kontaktar oss för att boka en tid, antingen via telefon eller med ett personligt besök på vårt kontor.

Vi har även en  jurist från Familjens jurist finns tillgänglig på vårt kontor vissa dagar för hjälp med bouppteckning och andra juridiska frågor.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!