Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Trollhättan

Fonus Trollhättan

Kungsgatan 27
461 30 Trollhättan
0520-101 25
Fax0520-819 33

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Trollhättan har öppet Mån 09.30-17.00 Tis-Fre 09.00-17.00 (lunchstängt kl.13.00-14.00) Vi har telefonjour dygnet runt. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidsbokning.

Vi som jobbar här

Anna Ståhlgren Jensen

Kontorschef

Thomas Schmidt

Kundrådgivare / Representant

Är också: Borgerlig officiant

Anna-Karin Lidén

Kundrådgivare / Representant

Vi samarbetar med Familjens jurist i Trollhättan 

Om oss

Vi hjälper till med allt som har med begravningen att göra. Från hämtning av den avlidna i hemmet eller på boendet till gravsättning.  Planering av begravningsceremonier inom alla religiösa samfund samt borgerliga begravningar.  Det bästa med vårt jobb är att vi får vara med i en av livets svåraste stunder, när någon har mist en nära anhörig, släkting, vän eller arbetskamrat och få detta till att bli till ett ljust och fint minne. 

Vi har ett nära samarbete med Familjens jurist då deras kontor ligger mitt emot vårt. Oss som du träffar på Fonus begravningsbyrå i Trollhättan är:

Thomas Schmidt är kundrådgivare, representant och borgerlig officiant. Talar även tyska.  Anlitad som saxofonsolist vid begravningar.

Anna Ståhlgren Jensen är kontorschef, kundrådgivare, representant och flitigt anlitad som sångsolist.

Välkommen till oss!

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!