Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Trelleborg

Fonus Trelleborg

Valldammsgatan 4
231 43 Trelleborg
0410-163 95
Fax0410-472 23

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Trelleborg har öppet Måndag-Fredag 08.30-15.00 med lunchstängt i den mån det går 11.30-12.00. Bokbara tider för besök 09.00 och 12.30.

Vi har telefonjour dygnet runt. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidsbokning.

Vi som jobbar här

Susanne Jeppsson

Kundrådgivare / Representant

Lisbeth Hansson

Kontorschef

Är också: Certifierad begravningsentreprenör, Borgerlig officiant

Vi samarbetar med Familjens jurist

Om oss

I Sveriges sydligaste stad Trelleborg, Palmernas stad och Porten till Kontinenten finns Fonus Begravningsbyrå, centralt beläget, mitt i city, med affärsgatorna som grannar.

Allt är nära i Trelleborg och på gångavstånd. Kör man bil finns det en stor parkeringsplats på baksidan av Fonus Begravningsbyrå. Kommer man med tåg och bussen, ligger stationen ett stenkast ifrån Fonus. Busshållplats finns också precis utanför kontoret. Kontorets entré kan vid behov handikappanpassas med yttre ramp.

Vi erbjuder full service inom begravning, hämtning av avliden på bästa sätt, försäkring, gravsten och juridik. Vi hjälper också till att skriva Vita Arkivet. Vi besöker föreningar, skolor, boende och sjukhus för information till personalen kring och om döden helt utan kostnad.

Vi vägleder och hjälper dig genom kundbesöket. Tar hand om begravning, ett sista farväl, minnesstund, urnsättning, ny gravsten eller textkomplettering. Vi gör också hembesök om det känns bättre att träffas i din hemmiljö.

Önskar man borgerlig begravning och begravningar enligt andra religiösa traditioner hjälper vi till med det.

Vi tar emot blombeställningar och säljer gravljus, gravlyktor och vaser etc.

Kontoret bemannas av Susanne Jeppsson som bor i Trelleborg och har ett gediget kontaktnät i och runt Trelleborg.

I Fonuskoncernen finns Familjens Jurist, vår samarbetspartner inom juridik. Deras kontor finns i Malmö och de kommer till Trelleborg och är behjälpliga med det mesta inom juridik såsom Bouppteckning, Arvskifte, Förvaltning och Testamente.

Vi har kontor runt om i hela landet och kan förmedla och utföra begravningar allt efter dina önskemål och behov utan att du behöver åka utanför din hemort.

För vi är ett Fonus som finns när Du behöver oss!

Välkommen in!

Susanne Jeppsson, Fonus begravningsbyrå i Trelleborg

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!