Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Töreboda

Fonus Töreboda

Kungsgatan 22
545 30 Töreboda
0506-102 03
Fax0501-718 01

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Töreboda har öppet efter överenskommelse. Vi har telefonjour dygnet runt. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidsbokning.

Vi som jobbar här

Torbjörn Johansson

Kontorsansvarig

Är också: Borgerlig officiant

Erik Hallåsen

Kundrådgivare / Representant

Är också borgerlig officiant

Pia Käll

Kundrådgivare / Representant

Är också: Borgerlig officiant

Veronica Rydbom

Jurist

Om oss

Fonus Töreboda har utsikt mot Sveriges blå band, Göta Kanal. På Kungsgatan 22 som Länsväg 200 heter en sträcka genom Töreboda samhälle ligger vårt kontor. Kontoret i Töreboda är som vi kallar ett besökskontor och inte bemannat alltid så därför ber vi er alltid ringa oss innan så vi finns på plats.

Vi är samma personal i Töreboda som Mariestad och Hova det är Erik Hallåsen, Pia Käll och Torbjörn Johansson, vi hjälper dig med allt som rör begravning för att ni ska få ett så bra och fint avsked som möjligt av er anhöriga. Vi har bra kontakter med blomsterhandlare, catering och stenhuggare.

Men dödsfall innebär även att den avlidnes ekonomi ska avslutas. Veronica Rydbom heter vår jurist, hon hjälper dig med bouppteckning, arvskiften, testamente mm. Hon bokas för besök på kontoret. 

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!