Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Stenungsund

Fonus Stenungsund

Göteborgsvägen 20
444 31 Stenungsund
0303-694 75
Fax0303-837 65

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Stenungsund har öppet måndag - fredag mellan kl 08.00 - 16.00. Vi har telefonjour dygnet runt. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidsbokning.

Vi som jobbar här

Susanne Wedner

Kontorschef

Jag är också borgerlig officiant

Vi samarbetar med Familjens jurist i Göteborg 

Om oss

Fonus begravningsbyrå i Stenungsund hittar du på Göteborgsvägen 20, placerat mellan torget och stationen. Lokalen vi sitter i har huserat flera olika verksamheter genom åren och har fungerat som både kommunhus och polisstation innan vi flyttade in. Det ljusgula trähuset syns bra och det går bra att parkera här utanför om man väljer någon av de oskyltade parkeringsplatserna. Ingången är på sidan in mot gården.

Hos oss kan du få hjälp med att ordna begravning, skicka en gåva eller blommor till en begravning, fylla i Vita Arkivet, ordna begravningsförsäkring, köpa gravlyktor och ljus och allt annat som har med begravning att göra.  Jag som arbetar här heter Susanne Wedner och jag är även officiant vid icke kyrkliga begravningar. Här hjälper vi dig även om din anhörige finns på annan ort. Du kan alltid komma in till det Fonuskontor som finns närmast dig, så samarbetar vi över landet så att du kan känna att du får den service du behöver, där du finns. Har du inte möjlighet att ta dig till kontoret gör vi gärna hembesök.

Vill ni veta mer om oss besöker vi gärna organisationer, skolor och liknande och berättar om vår verksamhet. Naturligtvis är detta kostnadsfritt.

Det finns även möjlighet att få hjälp med juridiska frågor som bouppteckning, testamentesskrivning, samboavtal med mera, efter tidsbokning. Vi samarbetar med Familjens jurist i Stenungsund.

Välkommen att höra av dig till oss i Stenungsund!

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!