Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Södertälje

Fonus Södertälje

Nygatan 16
151 72 Södertälje
08-550 613 30
Fax08-550 374 42

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Södertälje har öppet måndag - fredag mellan kl 09.00 - 17.00. Vi har telefonjour dygnet runt. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidsbokning.

Vi som jobbar här

Pethra Munkhammar

Kontorschef

Petra Barck

Certifierad Begravningsentreprenör

Talar även: Finska

Susanne Berggren

Kundrådgivare/representant

Om Fonus begravningsbyrå i Södertälje

När man mister någon, någon man håller kär eller kanske rent av älskar mest av alla, är det naturligt att känna förvirring, hjälplöshet och enorm saknad. Lika naturligt är det att känna en lättnad för den avlidnes skull och att känna att man vill sätta igång och planera och komma vidare.

Alla dödsfall och sorger är unika och det är mycket praktiskt man behöver ordna med som anhörig. Du är då varmt välkommen till oss på Fonus begravningsbyrå i Södertälje, vårt arbete är att hjälpa dig att skapa ett ljust och vackert minne av något så jobbigt och svårt som en begravning faktiskt är.

Vi arrangerar begravningar över hela landet, både med borgerlig karaktär samt enligt alla religiösa traditioner. Fonus begravningsbyrå har även stor erfarenhet av långfärds- samt utlandstransporter.

Förutom det som rör själva begravningsceremonin hjälper vi även gärna till med försäkringsutredning, gravsten, begravningsförsäkring samt blomster- och gåvoförmedling till begravningar i hela riket.

Juristbyrån hjälper till med avveckling av dödsboet (bouppteckning, dödsboförvaltning och arvskifte) men även med övrig familjejuridik (exempelvis testamente eller äktenskapsförord).

Vårt kontor ligger på Nygatan 16 mitt i centrum (intill Luna Vårdcentral), det är handikappanpassat och det finns parkeringsmöjligheter både på gatan utanför men även i parkeringsgaraget runt husknuten. Kommer du med pendeltåg eller buss promenerar du på fem minuter från centralen.

Vi på Fonus har en öppen och tydlig prislista, både på kontoret och på Fonus hemsida. Här hittar du dödsannonser och minnessidor, om du vill kan du förbereda ditt besök på byrån genom att kika på begravningsplaneraren, läsa om Fonus olika begravningsförsäkringar och du kan även registrera dina egna önskemål i Vita Arkivet.

Varmt välkommen till oss, vi finns när du behöver oss.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!