Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Skövde

Fonus Skövde

Repslagaregatan 4
541 30 Skövde
0500-48 60 80
Fax0500-411794

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Skövde har öppet måndag - fredag mellan kl 09.00 - 17.00, lunchstängt kl. 12.00 – 13.00. Vi har telefonjour dygnet runt. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidsbokning.

Vi som jobbar här

Håkan Andersson

Kontorschef

0500 - 48 60 80

hakan.andersson@fonus.se

Johannes Ekström

Kundrådgivare / Representant

Petter Jönsson

Kundrådgivare/representant

Niklas Jonsson

Transportör

Vi samarbetar med Familjens jurist i Skövde 

Om oss

Fonus begravningsbyrå ligger centralt beläget i Skövde, 300 m från järnvägsstationen och i direkt närhet till Commerce köpcentrum. Skövde är känt för att här tillverkas Volvo motorer, Militären, Skaraborgs Sjukhus Skövde och Högskolan i Skövde. Även den vackra naturen på Billingen. Från Skövde kommer kända personer som Robert Gustavsson, Fredrik Belfrage, Kristina Lugn, Christer Ulfbåge och Jessica Andersson. Skövde är även berömt för S:ta Helena kyrkan, Ryttmästarbostället vid Simsjön och även för den idrottsstad Skövde är.

Med hjärta och inlevelse erbjuder vi fullservice allt runt begravningar såsom planering runt själva begravningen, planering kring minnesstunden, gravsten, urnsättning, försäkring och med juridik genom vårt samarbete med Familjens Jurist, som är dotterbolag till Fonus. Vi har öppet alla vardagar måndagar till fredagar mellan kl. 08.00 – 17.00 med lunchstängt mellan kl. 12.00 – 13.00 och övrig tid nås vi på jourtelefon dygnet runt alla dagar på året. Förutom kundbesök på kontoret gör vi hembesök. Kommer man med bil finns det gått om parkeringsplatser (Sandstorget, SLA-parkeringen, Commerce och Arena-parkeringen) runt kontoret med korta avstånd. Åker man kommunalt så är det inte mer 20 m till närmaste busshållplats. Vi hjälper även till med att förmedla minnesgåvor, beställa blommor, allmänna frågor runt begravning, hjälper till att fylla i Vita Arkivet, försäljning av gravlyktor, gravvasar och gravljus. Vi som arbetar på kontoret är Håkan Andersson och Johannes Ekström.

Vi besöker gärna skolor, föreningar, företag och organisationer för att kostandsfritt informera om t.ex. regelverket kring begravningar, försäkringar eller juridik.

I samma hus som Fonus finns Familjens Jurist, som är dotterbolag till Fonus och som sköter all juridik med allt från livstidsjuridik som testamenten till bouppteckningar och förvaltningar av dödsbon.

När det gäller försäkringar hjälper vi gärna till med både ansökan om begravningsförsäkring och utredning av livsförsäkringar efter dödsfall.

Via vår hemsida www.fonus.se och www.begravningsplaneraren.se kan man förbereda sig inför besöket eller för ifyllandet av Vita Arkivet, som man kan nu kan göra online.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!