Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Skärholmen

Fonus Skärholmen

Skärholmsgången 14
127 48 Skärholmen
08-709 84 60
Fax08-740 04 90

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Skärholmen  har öppet måndag - fredag mellan kl 09.00 - 17.00. Vi har telefonjour dygnet runt. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidsbokning.

Vi som jobbar här

Karin Frygnegård

Kontorschef

Solveig Bergström

Kundrådgivare / Representant

Albera Buturic

Ambulerande Kundrådgivare / Representant

Talar även: Arabiska, syrianska, kroatiska och serbiska

Vi samarbetar med Familjens jurist

Om oss

Vi som hjälper er på FONUS i Skärholmen är Solveig Bergström och Karin Frygnegård. Vi har båda valt att jobba just i Skärholmen för att vi trivs här!

Vid ett besök på begravningsbyrån FONUS Skärholmen hjälper vi er att reda ut vad man bör göra i samband med ett dödsfall. Det vi pratar om dokumenteras i en överenskommelse som ni får med er ett exemplar av hem. Vi bokar tid och plats för begravningsakten, gör en dödsannons till tidningen, beställer blommor, kista, urna och pratar lite kort om ekonomi och försäkringar. Dina önskemål som kund är vår utgångspunkt när vi arrangerar er begravning.

Fonus i Skärholmen har ett nära samarbete med flera borgerliga officianter Vi ordnar gärna med kyrkliga begravningar och begravningar i andra trosinriktningar

På Fonus i Skärholmen kan vi hjälpa till med att fylla i Vita Arkivet eller ordna en begravningsförsäkring. 

Familjens jurist kommer till Fonus i Skärholmen med jämna mellanrum och hjälper till med bouppteckningar, arvsskiften och testamenten

Begravningsbyrån FONUS Skärholmen ligger centralt i Skärholmens centrum.

Det är lätt att komma till oss. Vi är ”Röda Linjens” – Fonus kontor. Kontoret ligger mellan Skärholmens två tunnelbaneuppgångar. Kommer ni med bil står du gratis 5 timmar med p-skiva i parkeringshuset. Väljer ni buss stannar ett flertal linjer på busstorget utanför vårt kontor.

Våra lokaler är handikappanpassade.  

Vill eller kan ni inte komma hit så gör vi gärna hembesök.

Du är välkommen att höra av dig till oss med frågor eller för bokning av tid.

Vi finns när du behöver oss.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!