Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Sandviken

Fonus Sandviken

Storgatan 20
811 34 Sandviken
026-25 45 36
Fax026-25 84 40

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Sandviken har öppet måndag - fredag mellan kl 09.00 - 17.00. Vi har telefonjour dygnet runt. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidsbokning.

Vi som jobbar här

Raul Andersson

Kontorschef

Conny Sohlberg

Kundrådgivare/representant

Är också borgerlig officiant

Jessica Uljons

Kundrådgivare/representant

Vi samarbetar med Familjens jurist

Kontor i Hofors: Centralgatan 9, 813 30 Hofors, 0290-24081 (Bemannas av oss från Sandviken)
Ombud i Ovansjö: Västervägen 812 90 Storvik 0290-10698 / 070-6416254 (Kristina Lundström)

Om oss

En begravningsbyrå som så långt det bara är möjligt vill tillmötesgå Sandviken och intilliggande orter, från Hofors i väst till Österfärnebo i söder, när det gäller behovet av hjälp och önskemål i samband med en kär familjemedlem eller nära väns bortgång.

I en stund av sorg och eftertänksamhet är behovet stort att möta någon som både har förståelsen och kunnandet för att på bästa sätt leda en människa rätt. Det är detta vi på Fonus hoppas och önskar att vi kan bistå med. Tillsammans har vi som arbetar på begravningsbyrån 50 års erfarenhet av branschen.

Vi hjälper dig med allt från planering av begravning och minnesstund, gåvohantering samt val av gravsten och gravvård. Förutom det som rör själva begravningen erbjuder vi genom vårt samarbete med Familjens jurist professionell hjälp med bouppteckning, dödsboförvaltning och arvskifte. Vi hjälper dig även med att fylla i Vita Arkivet, den handling som vägleder oss och dina närmaste.

Till oss hittar du lätt då vi är granne med Sandvikens kyrka och den intilliggande kyrkparken. Förutom kontoret på Storgatan har vi ombud i Hofors och i Ovansjö (Storvik) som täcker upp de västra delarna av Gästrikland.

Välkommen till oss med dina tankar och funderingar. Vi finns när du behöver oss!

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!