Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Sala

Fonus Sala

Drottninggatan 13
733 30 Sala
0224-122 01
Fax0224-122 78

Öppettider

Fonus begravningsbyrå i Sala har öppet måndag - fredag mellan kl 09.30 - 16.00. Vi har telefonjour dygnet runt. Kontoret kan ibland vara stängt under ordinarie öppettider, så för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du hör av dig till oss för tidsbokning.

Vi som jobbar här

Anna Sjöström

Kundrådgivare/representant

Vi samarbetar med Familjens jurist

Om oss

Fonus begravningsbyrå i Sala ligger mycket centralt nära stora torget. Staden är en idyll med sin småstadskänsla och vackra hus. I Sala bor det cirka 22 000 invånare och det är Västmanlands till ytan största kommun.

Sala är främst känt för Sala Silvergruva, som en gång i tiden var Europas största silverproducent. Vid Sala Silvergruva kan man idag få guidade turer 155 meter under jorden till gruvgångarna och känna historiens vingslag.

I början på 1700-talet, när pesten spred sig i Stockholm, flyttade dåvarande kungahuset till Väsby Kungsgård i Sala. Efter det har kungsgården hyst flera kungligheter genom tiderna, framför allt då de ville övervaka den viktiga inkomstkälla som silvergruvan var för Sverige.

Det var på Ångbagarn Owe Thörnqvist satt och skrev låten ”Dagny, kom hit och spill…” Bageriet har fortfarande kvar sin inredning från 50-talet.

På Fonus begravningsbyrå i Sala arbetar Anna Sjöström. Där kan man tryggt få hjälp med allt som rör en begravning. Genom samarbetet med Familjens jurist finns även möjlighet att få hjälp med juridiska ärenden.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och skicka så återkommer vi så snart vi kan!
Gäller ditt ärende anmälan till en minnesstund, skicka den senast tre dagar före begravningen. Är du sent ute, ring hellre!